Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για ένα καλύτερο αύριο …ΣΗΜΕΡΑ!

better-tommorow.pngΣτον Όμιλο Ideales δουλεύουμε συστηματικά με ενθουσιασμό και μεράκι.  Για μας η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη εκφράζεται μέσα απ' την Ατομική Υπευθυνότητα καθενός από εμάς, και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας φιλοσοφίας.

Με ευθύνη και συνέπεια, η Ideales προσφέρει με καθημερινές δράσεις στον Άνθρωπο, στην Κοινωνία και στο Περιβάλλον.  Μέσα από αυτή την προσφορά, δημιουργούμε αξία για τους Πελάτες μας και την Κοινωνία και ενισχύουμε τη σχέση μας μαζί τους.

Η στρατηγική μας στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επικεντρώνεται στα εξής βασικά θέματα :
  • Στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση και υγεία με σεβασμό προς το περιβάλλον.
  • Στη διασφάλιση άριστων εργασιακών συνθηκών που λίγες εταιρίες διαθέτουν στην Ευρώπη, με παράλληλη ευαισθητοποίηση των Εργαζομένων μας σε θέματα κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας.
  • Στην ουσιαστική προσφορά στην Κοινωνία και στον Άνθρωπο.   Με μικρές καθημερινές δράσεις, ενίσχυση της γνώσης, την ευαισθητοποίηση του κοινού, την οργάνωση φιλανθρωπικών Bazaars, μέσω εθελοντισμού κ.ά., δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο …ΣΗΜΕΡΑ!
  • Στην υπεύθυνη οργάνωση και λειτουργία, ώστε η Ideales να αποτελεί πρότυπο άσκησης επιχειρηματικότητας.

Απώτερος σκοπός μας είναι η αναβάθμιση της ζωής των Ανθρώπων, αλλά και η μετάδοση των αξιών και της κουλτούρας μας σε οικογένεια, γνωστούς και φίλους για ένα καλύτερο αύριο …ΣΗΜΕΡΑ!