ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{ index + 1 }}

product

{{ product.title }} ({{ product.variant }})

{{ product.desc }}

{{ product.code }}

Η τιμή δεν περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών. Η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα γίνει τηλεφωνικά εντός μιας εργάσιμης ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

{{ product.quantity }}

{{ product.price | currency }}

Η τιμή δεν περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών. Η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα γίνει τηλεφωνικά εντός μιας εργάσιμης ημέρας.

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ:

{{ sessionData.total.total_no_extras | currency }}

To συνολικό βάρος της παραγγελίας σας ξεπερνάει τα όρια εξυπηρέτησης απο μεταφορική εταιρία ή Courier To συνολικό βάρος της παραγγελίας σας μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνο απο μεταφορική εταιρία

Το καλάθι σας είναι άδειο...

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
 • Search

Συνήθεις ερωτήσεις

κατηγορίες

Στην Ελλάδα, λόγω των καλών κλιματικών συνθηκών, είναι πολύ εύκολο να διπλασιάσουμε την κολυμβητική περίοδο με πολύ μικρό κόστος.  Μην απολαμβάνετε την επένδυση που έχετε κάνει μόνο 3-5 μήνες το χρόνο.  Εγκαθιστώντας ένα σύστημα θέρμανσης πισίνας επιμηκύνετε το χρόνο χρήσης της και αξιοποιείτε περισσότερο την επένδυση σας. 

Είναι δύσκολο να υπολογίσουμε ακριβώς το κόστος θέρμανσης μιας πισίνας, γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μεταβάλλονται.  Σε γενικές γραμμές, η αντλία θερμότητας έχει περίπου 5 φορές μικρότερο λειτουργικό κόστος από την ηλεκτρική θέρμανση και 4 φορές μικρότερο από τη θέρμανση με πετρέλαιο. 
Διαβάστε περισσότερα για την Θέρμανση Πισίνας της Ideales στη διεύθυνση Θέρμανση Πισίνας για Ζεστό Νερό Πισίνας.

Μαζί μπορούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας και να επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.  Μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που πρέπει να σκεφτείτε πριν την επιλογή συστήματος θέρμανσης πισίνας είναι :

 • Τι είδους ενέργεια υπάρχει διαθέσιμη;
 • Τι χρήση γίνεται στην πισίνα;
 • Ποια είναι η επιθυμητή θερμοκρασία νερού στην πισίνα;
 • Τι διαθέσιμος χώρος υπάρχει για τη θέρμανση;
 • Πόσο οικονομικό είναι το σύστημα θέρμανσης;
 • Η πισίνα είναι εσωτερική ή εξωτερική;
 • Υπάρχει ισοθερμικό κάλυμμα ή άλλο κάλυμμα στην πισίνα;

Η καλύτερη θερμοκρασία κολύμβησης παγκοσμίως θεωρείται η θερμοκρασία των 28˚C. Διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία κολύμβησης έχετε την πισίνα σας πάντα έτοιμη για χρήση.

Ο καλύτερος τρόπος να μειώσετε τα λειτουργικά έξοδα της θέρμανσης πισίνας είναι η τοποθέτηση ενός Ideales Covers® ισοθερμικού καλύμματος στην επιφάνεια της πισίνας.  Φανταστείτε ότι η θέρμανση μιας πισίνας χωρίς κάλυμμα είναι σαν να θερμαίνουμε ένα σπίτι χωρίς στέγη.  Ένα πολύ οικονομικό Ideales Covers® ισοθερμικό κάλυμμα μειώνει την εξάτμιση και τις απώλειες θερμότητας προς το περιβάλλον κατά 50% περίπου.

Όχι, δεν χρειάζεται να αλλάξετε το λέβητα για να θερμάνετε την πισίνα σας.  Ο ήδη υπάρχων λέβητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θερμάνει την πισίνα (φυσικά όχι ταυτόχρονα με το σπίτι).

Μόνο ορισμένα μοντέλα (All Seasons) έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν και το χειμώνα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες νερού.  Τα περισσότερα μοντέλα αντλιών θερμότητας λειτουργούν έως τη θερμοκρασία των +7°C.  Μόλις η θερμοκρασία γίνει ίση ή μικρότερη των +7°C σταματούν αυτόματα τη λειτουργία τους και επανέρχονται μόλις η θερμοκρασία ανέβει πάνω από τους +7°C.

Η σκληρότητα του νερού της πισίνας είναι ο δείκτης που προσδιορίζει την ποσότητα των αλάτων ασβεστίου (Ca+2) και μαγνησίου (Mg+2) στο νερό.  Όταν η σκληρότητα και το pH έχουν υψηλές τιμές, δημιουργούνται επικαθήσεις αλάτων στις γωνίες και τον πυθμένα της πισίνας δυσχεραίνοντας τον καθαρισμό της.  Ιδανικά η σκληρότητα του νερού πισίνας πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 80-150 ppm CaCO3.
Για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων συστήνουμε τη χρήση του Scalewatcher®, μιας συσκευής υψηλής τεχνολογίας που μειώνει τις επικαθήσεις των αλάτων, διευκολύνει τον καθαρισμό της πισίνας και σας προσφέρει περισσότερο χρόνο απόλαυσης.
 

Η πισίνα σας πρέπει να είναι γεμάτη με νερό έως τα ¾ του ύψους του skimmer.

Φυσικά!  Διαθέτουμε το πλέον εξελιγμένο σύστημα αυτοματισμού πισίνας στον κόσμο.  Το ολοκληρωμένο σύστημα απολύμανσης Sea Clear® auto & pH μετράει και ρυθμίζει το pH της πισίνας, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει αυτόματα την απολύμανση του νερού με την πρωτοποριακή μέθοδο της ηλεκτρόλυσης άλατος. 

Αν το νερό της γεώτρησης ή του πηγαδιού δεν είναι πολύ καθαρό, είναι χρωματισμένο και πολύ επιβαρυμένο με μέταλλα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε νερό δικτύου ή υδροφόρα για το νερό της πισίνας σας.  Σας συνιστούμε να κάνετε χημική ανάλυση του νερού και να μας ενημερώσετε για τα αποτελέσματα.  Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείτε το CuLator®, ένα επαναστατικό αμερικάνικο προϊόν που αφαιρεί τα μέταλλα από το νερό της πισίνας και διευκολύνει τη συντήρηση της.

Φυσικά και μπορείτε!  Η συντήρηση της πισίνας σας αφορά κυρίως τον έλεγχο της χημικής ισορροπίας του νερού, την απαραίτητη προσθήκη χημικών απολύμανσης και τον καθαρισμό των φίλτρων και των τοιχίων της πισίνας.  Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τα Προηγμένα Συστήματα Φίλτρανσης της Ideales και τις ενέργειες που απαιτούνται για τη σωστή συντήρηση μιας πισίνας.

Ναι, όλοι οι τύποι πισίνων δέχονται LED προβολείς ή επιδέχονται αντικατάσταση των παλιών λαμπτήρων με LED λάμπες πισίνας.  Οι προβολείς LED πισίνας της Ideales έχουν πολύ μικρότερη κατανάλωση ρεύματος από τους συμβατικούς λαμπτήρες ενώ έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Σε αντίθεση με τους κοινούς προβολείς πισίνας που έχουν διάρκεια ζωής 2.000 ώρες, οι LED πισίνας  (L.ights E.motions D.ives) της Ideales έχουν διάρκεια τουλάχιστον 50.000 ώρες. Επιπλέον, αποτελούν μια σοφή επένδυση αφού εξοικονομείτε χρήματα λόγω της χαμηλότατης κατανάλωσης ενέργειας (14W-18W), σε σχέση με τις συμβατικές λάμπες πισίνας (300W) ξεπερασμένης τεχνολογίας. Τοποθετούνται απλά και γρήγορα,  αναβαθμίζοντας τα φώτα πισίνας που ήδη έχετε.

Οι RGB LED πισίνας (L.ights E.motions D.ives) της Ideales έχουν συνολικά 16 προγράμματα φωτισμού (11 στατικά χρώματα και 5 προγράμματα εναλλαγής χρωμάτων).  Ο έλεγχος γίνεται από το τηλεκοντρόλ ή από τον πίνακα της πισίνας με διακόπτη!

Όχι, τα φώτα πισίνας λειτουργούν σε χαμηλή τάση 12Volt που είναι εντελώς ακίνδυνη.

Οι συμβατικοί προβολείς πισίνας έχουν κατανάλωση 300W.  Σε αντίθεση με τις κοινούς προβολείς πισίνας που έχουν διάρκεια ζωής 2.000 ώρες, οι εξελιγμένοι LED προβολείς της Ideales έχουν διάρκεια τουλάχιστον 50.000 ώρες.  Επιπλέον, εξοικονομείτε χρήματα λόγω της σχεδόν αμελητέας κατανάλωσης ενέργειας σε σχέση με τις συμβατικές λάμπες πισίνας ξεπερασμένης τεχνολογίας. Τοποθετούνται απλά και γρήγορα στην πισίνα σας και προσφέρονται είτε με 16 διαφορετικά προγράμματα και δεκάδες χρωματικές αποχρώσεις, είτε σε λευκό χρώμα.
Διαβάστε περισσότερα για την τεχνολογία των LED πισίνας της Ideales στη διεύθυνση LED Φώτα Πισίνας | Lights Emotions Dives, ή επικοινωνήστε με το Customer Care στο 210 61 48 430.  Σε περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές LED, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας τις στείλουμε.

Οι LED προβολείς πισίνας της Ideales έχουν χαμηλότατη κατανάλωση ενέργειας.  Μόλις 14-18 Watt σε σχέση με τις συμβατικές λάμπες πισίνας ξεπερασμένης τεχνολογίας που έχουν ισχύ 300W.  Η διαφορά στους λογαριασμούς ηλεκτρικού είναι τεράστια!  Τοποθετούνται απλά και γρήγορα στην πισίνα σας και προσφέρονται είτε με 16 διαφορετικά προγράμματα και δεκάδες χρωματικές αποχρώσεις, είτε σε λευκό χρώμα.
Διαβάστε περισσότερα για την τεχνολογία των LED πισίνας της Ideales στη διεύθυνση LED Φώτα Πισίνας | Lights Emotions Dives, ή επικοινωνήστε με το Customer Care στο 210 61 48 430.  Σε περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές LED, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας τις στείλουμε.

Οι LED προβολείς πισίνας της Ideales έχουν και θερμό λευκό (με ελαφριά απόχρωση κίτρινου) φωτισμό αλλά και ψυχρό λευκό (έντονο) φωτισμό, ανάλογα με την προτίμηση σας.
Σε περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές LED, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας τις στείλουμε.

Δεν υπάρχει κάποιος πολύ συγκεκριμένος κανόνας.  Γενικά ισχύει ότι 1 προβολέας LED αρκεί για 25m2, όμως ο κανόνας αυτός μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το σχέδιο της πισίνας, όπως επίσης και τις προσωπικές σας επιθυμίες φωτισμού (έντονο, κλασικό ή απαλό φωτισμό).

 • Mini - μικρός προβολέας πισίνας LED (11cm διάμετρος) με φωλιά, της Hayward. Ο προβολέας αυτός διατίθεται σε 2 μοντέλα, για τοποθέτηση σε πισίνα με μεμβράνη και για τοποθέτηση σε συμβατική πισίνα. Οι προβολείς Mini μπαίνουν σε χτιστές σκάλες, σε χτιστά Spa και πάγκους Υδρομασάζ ή σε πολύ στενούς χώρους σε ειδικά σχήματα πισίνας.
 • Powerline – οι standard λάμπες LED τύπου PAR56, της Hayward, είναι οι κλασικές λάμπες LED που μπαίνουν στα τοιχία της πισίνας.

Ο κάθε προβολέας πισίνας διατίθεται σε λευκό και RGB. Διαβάστε περισσότερα για την τεχνολογία των LED πισίνας της Ideales στη διεύθυνση LED Φώτα Πισίνας | Lights Emotions Dives ή επικοινωνήστε με το Customer Care στο 210 61 48 430.

Οι προβολείς πισίνας του ίδιου τύπου μπορούν να συγχρονισθούν μεταξύ τους.  Δηλαδή οι προβολείς πισίνας mini Power LED μπορούν να συγχρονισθούν μεταξύ τους ώστε να ανάβουν ταυτόχρονα με το ίδιο χρώμα.  Αντίστοιχα συντονίζονται οι προβολείς πισίνας Powerline RGB.
Ο κάθε προβολέας πισίνας διατίθεται σε λευκό και RGB. 

Όχι, οι προβολείς πισίνας Powerline δεν μπορούν να συγχρονισθούν με τους προβολείς πισίνας mini Power LED.  

Για τους mini Power LED δεν υπάρχει όριο, αρκεί να συνδέονται στον ίδιο μετασχηματιστή.
Για τους προβολείς Powerline RGB LED μπορούμε να συγχρονίσουμε μέχρι 3 μεταξύ τους.

Η ηλεκτρόλυση άλατος είναι από τις πιο ασφαλείς και υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας με πολλά πλεονεκτήματα και φίλους σε όλο τον κόσμο.  Στην Αυστραλία το 95% των πισίνων απολυμαίνονται με ηλεκτρόλυση άλατος.  Αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική μέθοδο απολύμανσης που καταργεί τις παραδοσιακές ταμπλέτες χλωρίου.  Η απολύμανση νερού πισίνας με ηλεκτρόλυση άλατος αφορά ουσιαστικά την παραγωγή υποχλωριώδους νατρίου σε νερό που περιέχει αλάτι.  Η Ideales διαθέτει εδώ και χρόνια στην αγορά τα προηγμένα συστήματα απολύμανσης Sea Clear.

Το πλέον εξελιγμένο σύστημα ηλεκτρόλυσης άλατος Sea Clear® προσφέρει στην πισίνα υγιεινό, κρυστάλλινο νερό απαλλαγμένο από βακτηρίδια και μύκητες.  Αποφεύγονται οι ερεθισμοί του δέρματος και το κοκκίνισμα των ματιών, γιατί καταργείται εντελώς η χρήση ταμπλετών χλωρίου αργής διάλυσης.  Ουσιαστικά έχετε το καλύτερο ποιοτικά νερό στην πισίνα σας, εξαιρετικά ευχάριστο στην υφή και χωρίς δυσάρεστες οσμές.
Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που έχει η ηλεκτρόλυση άλατος είναι η οικονομία στο κόστος συντήρησης της πισίνας, αφού το αλάτι που χρησιμοποιείται είναι κατά πολύ φθηνότερο από το χλώριο στερεής ή υγρής μορφής.  Επίσης, είναι πολύ πιο ασφαλές στην αποθήκευση σε σχέση με τις ταμπλέτες χλωρίου αφού το μόνο που πρέπει να αποθηκεύσετε είναι αλάτι. Τέλος, η ηλεκτρόλυση άλατος είναι πιο οικολογική μέθοδος απολύμανσης, διότι πρόκειται για φυσικό θαλασσινό αλάτι. 

Η ηλεκτρόλυση άλατος Sea Clear® λειτουργεί ταυτόχρονα με τη  μονάδα φίλτρανσης και ανακυκλοφορίας του νερού της πισίνας.  Αρχικά προσθέτετε την απαραίτητη ποσότητα άλατος στο νερό της πισίνας.  Στη συνέχεια το αλατισμένο νερό, μέσω της ανακυκλοφορίας, περνάει μέσα από τον θάλαμο ηλεκτρόλυσης.  Στο θάλαμο της ηλεκτρόλυσης παράγεται το ελεύθερο χλώριο (Cl) το οποίο διαλύεται στο νερό δημιουργώντας το υποχλωριώδες οξύ (HOCl).  Εδώ γίνεται η διάσπαση του άλατος (NaCl) σε υποχλωριώδες οξύ, το οποίο λειτουργεί ως απολυμαντικό μέσο καθώς διαχέεται στο νερό της πισίνας.

Τα συστήματα ηλεκτρόλυσης άλατος Sea Clear® διατίθενται σε 4 τύπους ανάλογα με το μέγεθος της πισίνας σας :

 • Ηλεκτρόλυση άλατος Sea Clear® 40, για πισίνες έως 40m3.
 • Ηλεκτρόλυση άλατος Sea Clear® 60, για πισίνες έως 60m3.
 • Ηλεκτρόλυση άλατος Sea Clear® 90, για πισίνες έως 90m3.
 • Ηλεκτρόλυση άλατος Sea Clear® 120, για πισίνες έως 120m3. 

Ναι, το Sea Clear® λειτουργεί σε θαλασσινό νερό, επομένως δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι.

Ναι, το Sea Clear® auto και pH ρυθμίζει αυτόματα το επίπεδο του pH αλλά και την ένταση της ηλεκτρόλυσης στο νερό της πισίνας σας. Με τον αυτόματο δοσομετρητή pH και ηλεκτρόλυσης, το νερό στην πισίνα σας είναι συνεχώς καθαρό και υγιεινό, έτοιμο για κολύμβηση.

Όχι, το Sea Clear® auto ρυθμίζει αυτόματα μόνο την ηλεκτρόλυση στη πισίνα σας.  Αν θέλετε και αυτόματη ρύθμιση του pH τότε πρέπει να εγκαταστήσετε τον αυτόματο δοσομετρητή Sea Clear® auto και pH.  Οι αυτόματοι δοσομετρητές της Ideales μειώνουν τον χρόνο συντήρησης της πισίνας σας και διατηρούν το νερό συνεχώς καθαρό και υγιεινό, έτοιμο για κολύμβηση.

Το αλάτι που προστίθεται στην πισίνα έχει πολύ χαμηλή συγκέντρωση (περίπου 7 φορές μικρότερη από το θαλασσινό νερό) και επομένως είναι πολύ δύσκολο να προκαλέσει ζημιές σε μια πισίνα που συντηρείται σωστά.  Επιπλέον, τα υλικά και ο εξοπλισμός πισίνας που χρησιμοποιούμε είναι πάντα της υψηλότερης ποιότητας με μεγάλη προστασία απέναντι στη διάβρωση από το νερό της πισίνας.

Τα χημικά πισίνας περιλαμβάνουν διάφορα είδη απολυμαντικών προϊόντων που στόχο έχουν να ελέγξουν τη χημική και μικροβιολογική ισορροπία του νερού της πισίνας ώστε να είναι κατάλληλο για χρήση από τον άνθρωπο.
Τα περισσότερα είδη χημικών πισίνας βασίζονται στις ενώσεις χλωρίου, που αποδεδειγμένα καταπολεμούν το 99,9% των μικροοργανισμών και βακτηρίων.  Άλλα χημικά πισίνας βασίζονται στο οξυγόνο και το βρώμιο. 
H Ideales διαθέτει στην αγορά τα καταξιωμένα χημικά πισίνας Easy Pool Care® καθώς και τη νέα οικονομικότερη σειρά χημικών πισίνας Shiny Clean Pool®.

Το νερό της πισίνας πρέπει να απολυμαίνεται από τους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που εισέρχονται στο νερό μέσω των κολυμβητών, αλλιώς δεν είναι ασφαλές για κολύμβηση.  Τα προϊόντα απολύμανσης της πισίνας εξασφαλίζουν ότι το νερό στο οποίο κολυμπάτε είναι πάντα καθαρό και υγιεινό.
Εάν δεν χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα απαραίτητα χημικά πισίνας, το νερό σας θα αρχίσει να πρασινίζει λόγω της ανάπτυξης μικροοργανισμών και άλγεων.  Μετά από λίγες μέρες το νερό στην πισίνα σας γίνεται ακατάλληλο για κολύμβηση.
H Ideales διαθέτει στην αγορά τα καταξιωμένα χημικά πισίνας Easy Pool Care® & Shiny Clean Pool®.

Τα Easy Pool Care® παράγονται και συσκευάζονται στην Ισπανία σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια χημικών.  Είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) και διασφαλίζουν, εκτός από κρυστάλλινα νερά, και την υγεία σας!

Τα χημικά πισίνας είναι συνήθως οξειδωτικά προϊόντα και επομένως διαβρωτικά.  Εξαιτίας της οξειδωτικής τους ικανότητας καταφέρνουν και εξολοθρεύουν τους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που βρίσκονται στο νερό.
Αποθηκεύεστε τα μετά τη χρήση σε ασφαλές μέρος, μακριά από παιδιά και υψηλές θερμοκρασίες. Διαβάστε προσεκτικά τις Οδηγίες Φύλαξης και Προφύλαξης που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία των Easy Pool Care®.

Ανάλογα με το χημικό πισίνας που χρησιμοποιείτε αλλάζει και ο χρόνος μετά από τον οποίο μπορείτε να μπείτε στην πισίνα.  Αφού προσθέσετε τα απαραίτητα χημικά πισίνας, μπείτε στην πισίνα όταν βεβαιωθείτε ότι το χλώριο και το pH είναι στα ιδανικά επίπεδα και ότι το νερό σας είναι διαυγές.  Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος.

Το pH (πεχά) και το χλώριο είναι οι δυο πιο σημαντικοί δείκτες υγείας του νερού της πισίνας σας.  Τα χημικά απολύμανσης πισίνας ρυθμίζουν τους δείκτες αυτούς στα σωστά επίπεδα, ώστε το νερό σας να είναι πάντα καθαρό, υγιεινό και ασφαλές για κολύμβηση.  Η ιδανική τιμή του pH είναι 7,2-7,6 και του χλωρίου είναι 1-3ppm.

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να αποκτήσετε ένα κάλυμμα πισίνας Ideales Covers®.  Ο προφανής λόγος είναι ότι τα καλύμματα πισίνας προστατεύουν την πισίνα σας από φύλλα, βρωμιές, χώματα κ.ο.κ., επομένως σας διευκολύνουν στον καθαρισμό και στη συντήρηση της πισίνας σας.  Επίσης, είναι πολύ χρήσιμα για την προστασία της πισίνας όταν μένει αχρησιμοποίητη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή στις περιπτώσεις που πρέπει να αποτρέψετε την πρόσβαση σε αναρμόδια άτομα ή μικρά παιδιά και κατοικίδια. Ταυτόχρονα, τα καλύμματα πισίνας βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού επιμηκύνοντας το χρόνο κολύμβησης και επομένως την απόλαυση στην πισίνα σας.
Αν η βασική σας μέριμνα είναι η ασφάλεια στην πισίνα, υπάρχουν καλύμματα ασφαλείας πισίνας (Infinity, Bieri) που θα σας κάνουν να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια.
Τέλος, τα καλύμματα πισίνας Ideales Covers® της Ideales μειώνουν σημαντικά τους λογαριασμούς νερού, ρεύματος και προϊόντων απολύμανσης.
Σημειώστε ότι κάθε τύπος καλύμματος προσφέρει κάποια ή και όλα από τα παραπάνω οφέλη.

Τα καλύμματα πισίνας Ideales Covers® της Ideales υπάρχουν στους εξής τύπους :

 • Wintersafe, κάλυμμα πισίνας για το χειμώνα ή όταν η πισίνα δεν χρησιμοποιείται συχνά.
 • Ισοθερμικό κάλυμμα, κάλυμμα πισίνας για μείωση των απωλειών θερμότητας.
 • Infinity και Bieri, καλύμματα πισίνας για ασφάλεια, μείωση κόστους και αξεπέραστη αισθητική.

Φυσικά.  Το κάλυμμα πισίνας μειώνει την εξάτμιση του νερού της πισίνας και επομένως μειώνει τις απώλειες νερού.  Έτσι δεν χρειάζεται να αναπληρώνετε τόσο συχνά το νερό στην πισίνα σας. Ανάλογα με τον τύπο του καλύμματος επιτυγχάνεται μικρότερη ή μεγαλύτερη μείωση στην απώλεια νερού.

Ναι, γιατί τα καλύμματα πισίνας μειώνουν την είσοδο ή την ανάπτυξη οργανικών υλικών μέσα στην πισίνα.  Τα οργανικά υλικά (φύλλα, γκαζόν, έντομα κ.λπ.) είναι η αιτία που καταναλώνεται το χλώριο στην πισίνα.  Αν μειώσουμε τα οργανικά υλικά στην πισίνα, αυτομάτως μειώνουμε και την κατανάλωση του χλωρίου ή άλλων προϊόντων απολύμανσης.  Επίσης, το κάλυμμα πισίνας προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, που είναι η αιτία ανάπτυξης των άλγεων και άλλων μικροοργανισμών.  Ανάλογα με τον τύπο του καλύμματος επιτυγχάνεται μικρότερη ή μεγαλύτερη μείωση στην κατανάλωση χημικών πισίνας.

Φυσικά και μπορείτε! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ακριβές σχέδιο της πισίνας σας, ώστε να κατασκευάσουμε κάλυμμα που θα ταιριάζει ακριβώς με το σχήμα της πισίνας σας.

Ναι, το robot πισίνας Pool Boy® καθαρίζει και τις γωνίες και αφήνει όλη την πισίνα πεντακάθαρη. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα τα σημεία ακριβώς στο κέντρο της γωνίας να μην καθαρίσουν, όπως συμβαίνει και με τη χειροκίνητη σκούπα.  Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τρίψετε με τη βούρτσα. 

Όχι, το robot πισίνας Pool Boy® δεν έχει τη δυνατότητα να ανέβει σκαλοπάτια πισίνας.  Θα καθαρίσει όμως την υπόλοιπη πισίνα σας και τον πυθμένα και τα τοιχώματα, και θα σας γλυτώσει από πολύτιμο χρόνο και κόπο.

Ναι, το robot πισίνας Pool Boy® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σχήμα πισίνας και για πισίνες έως 100m2.

Ναι, το robot πισίνας Pool Boy® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πισίνες με θαλασσινό νερό.  Θα πρέπει όμως να καθαρίζετε τα φίλτρα της σκούπας πριν και μετά από κάθε χρήση, γιατί με το αλάτι φράζουν πιο γρήγορα.

Το robot καθαρισμού πισίνας Pool Boy® έχει πολύ μικρή κατανάλωση, μόλις 140W.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Εάν δεν βρίσκετε απάντηση στο ερώτημα σας
είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε

Ideales Group
-{{ $root.modalProduct.issales.percentage }}%
ΝΕΟ
product

{{ $root.modalProduct.title }}


{{ $root.modalProduct.subtitle }}

{{ selectedVariant.code }}

{{ selectedVariant.price | currency('right') }} {{ selectedVariant.sales | currency('right') }}

{{ selectedVariant.price | currency('right') }}

Η τιμή δεν περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών. Η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα γίνει τηλεφωνικά εντός μιας εργάσιμης ημέρας.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ: +30 210 6148 430

{{ quantity }}

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP

Cookies Policy

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Sed eveniet expedita cum autem, provident perferendis earum libero hic quasi excepturi modi voluptas eligendi ducimus quae nulla quis sapiente voluptate odio!

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Aut excepturi tenetur sunt quo, sequi reprehenderit assumenda facere unde, deserunt odio consequuntur non totam vel suscipit. Eum officia reprehenderit sit, inventore adipisci consequuntur commodi ducimus quisquam vel culpa dolorem error modi, aut distinctio odio excepturi non ut reiciendis obcaecati quis repellendus quia fuga. Corporis, sunt maiores eum recusandae distinctio exercitationem iure repellat autem saepe non sed reiciendis repellendus dolore doloremque ducimus ab alias modi itaque praesentium rerum ratione molestiae porro ullam. Quasi nostrum quas quia tempora recusandae, iusto voluptate commodi consequatur consequuntur! Id minus sequi nam enim omnis vitae aliquam ipsum ratione, neque sint vero ab repellendus quis nihil doloremque dolorem et reprehenderit, rem, repellat reiciendis earum ut doloribus totam? Corrupti omnis, sapiente, veniam eaque unde possimus quia in sit nihil qui totam asperiores amet suscipit soluta maiores. Reprehenderit repellendus corporis nihil amet, voluptate atque minima soluta, hic ea libero neque quod! Non suscipit iste odio error eius recusandae voluptates reiciendis dolorum qui libero nostrum eveniet, quod magnam amet laboriosam quaerat numquam minus explicabo delectus consequuntur at voluptatum quibusdam aspernatur doloremque! Aliquam, atque, recusandae veritatis, ab enim temporibus earum qui sunt cumque ipsa ducimus eum explicabo exercitationem non quidem velit vel.

Section 01

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Consequuntur eos quasi facilis animi maiores ut cum repellendus, placeat ipsam voluptate quos quas nobis optio ipsum at soluta doloribus sapiente ullam nemo? Dolore nisi labore, quas reprehenderit aspernatur quo nobis doloremque, numquam quis ipsa quidem dignissimos beatae necessitatibus nulla dolor obcaecati, minus explicabo? Aliquid laboriosam rerum omnis molestiae eveniet odit officia distinctio adipisci ad dolorem explicabo, optio ducimus! Dolore, excepturi laudantium? Aut sed vero expedita optio qui nihil consequatur, adipisci, minus rem repudiandae earum, eius quis deserunt maiores! Reiciendis vel maiores modi id debitis harum fugit, odit tempora tenetur maxime mollitia.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Suscipit mollitia recusandae sunt a quod explicabo et cum, perspiciatis iste, excepturi voluptatibus. Quo ex iure veritatis exercitationem saepe consequatur repudiandae minima!

Section 02

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Harum, labore praesentium veritatis incidunt in doloribus id minima rem laudantium optio dolor debitis accusamus veniam dicta quidem ipsum porro mollitia necessitatibus aliquid corrupti saepe dignissimos blanditiis deleniti! Quia, esse culpa. Totam repellat veniam pariatur repudiandae saepe quae officia corrupti quis quo nesciunt iusto at incidunt vero, praesentium neque illo vel id voluptas deserunt dicta dignissimos quod! Odit, eligendi error? Commodi repellendus optio aliquid, quidem rerum eaque, atque soluta possimus, doloribus amet nemo. Soluta molestias possimus itaque atque aut porro est ipsa nobis aliquam repellendus corporis totam quo mollitia quasi at, tempora animi, reiciendis dolore dolorum. Voluptate perferendis cumque vero voluptatibus eaque? Voluptas consequatur alias minima obcaecati amet voluptates provident rerum ducimus doloribus voluptatem, quis mollitia unde tempore perferendis nostrum, debitis magni deserunt explicabo odio veritatis tenetur. Est recusandae debitis expedita nam amet itaque facilis ut reiciendis fugit molestiae quis porro aperiam veniam, deleniti explicabo quod vitae, dolore officia sapiente numquam ratione, et voluptatibus. Quos cupiditate excepturi harum amet impedit doloribus dicta, fuga distinctio fugit exercitationem ipsam molestias maxime doloremque voluptatum nesciunt saepe eligendi? Dignissimos culpa aperiam eaque animi delectus quaerat repellendus perferendis officiis in reprehenderit asperiores eligendi hic aut, labore quas? Labore esse quae temporibus, obcaecati facilis blanditiis asperiores quod nisi rerum eaque velit tempora molestias sit modi voluptate. Eaque ab sed eligendi quas ex deserunt tempore molestias dolor quo culpa, at velit, iste, perspiciatis aperiam rerum recusandae nobis similique vitae! Provident necessitatibus deleniti repellendus neque maiores assumenda enim, incidunt earum ipsum quo corrupti placeat vitae libero alias architecto eveniet facere sint minus dolore id voluptates. Quis quasi voluptas id ipsum architecto provident ipsam eaque! Repudiandae, delectus? Accusamus aliquam, ullam vitae corrupti autem culpa distinctio eius aliquid tempore pariatur tempora officiis sed eos hic, dolor natus, nesciunt ducimus facere adipisci. Iure!

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  
PISCINES IDEALES E-SHOP

Η Εταιρία μας αντιμετωπίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με υπευθυνότητα και πιστεύουμε ότι τα δεδομένα σας πρέπει να συλλέγονται και να επεξεργάζονται μόνο όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Γι’ αυτό, ο παρόν διαδικτυακός τόπος, όπου φιλοξενείται το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας μας, έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί με τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά συστήματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία, τον Κανονισμό ΕΕ 679/2016 (εφεξής «Κανονισμός» ή «GDPR») και τον νόμο 4624/2019.   
Η παρούσα Πολιτική έχει υιοθετηθεί από την Εταιρία με την επωνυμία «PISCINES IDEALES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο «PISCINES IDEALES A.E.», (εφεξής καλούμενη “Εταιρία”) που εδρεύει στην Πεύκη Αττικής, οδός Δαβάκη αρ. 18, τηλ. 210-6148430, email: info@ideales.gr Η Εταιρία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας χορηγείτε και είναι αρμόδια να σας παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους, σύμφωνα με τα άρθρα 12, 13 και 14 του Κανονισμού.

1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Προσωπικά Δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε εσάς, ή μπορεί να αποδοθεί σε εσάς και που μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε. Τέτοια στοιχεία αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικός κωδικός, πόλη, χώρα, νομό/περιοχή, τηλέφωνο, κινητό, φαξ καθώς και το e-mail, κ.α. Επιπλέον προσωπικά δεδομένα αποτελούν και ορισμένα τεχνικά δεδομένα που σας αφορούν, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση IP ή οι ιστοσελίδες από τις οποίες εισήλθατε στο     ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η Εταιρία και σκοποί επεξεργασίας τους

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που σας αφορούν πραγματοποιείται αφενός για τους σκοπούς που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και την πώληση των προϊόντων μας σε εσάς κατόπιν σχετικής παραγγελίας εκ μέρους σας ή/και αφετέρου για σκοπούς για τους οποίους μας έχετε χορηγήσει ρητά τη συγκατάθεσή σας.
Το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς περιλαμβάνει εκείνες μόνο τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, την εγγραφή σας ως μέλος σε αυτό και την παροχή των προϊόντων μας σε εσάς, την διεκπεραίωση των παραγγελιών και των λοιπών αιτημάτων σας και την αποστολή των προϊόντων μας σε εσάς.
Ακολούθως, διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο παραμένετε εγγεγραμμένοι ως μέλη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς και όσο απαιτείται για την παροχή των προϊόντων μας σε εσάς, αλλά και για τη συμμόρφωσή μας με τις εκ του νόμου υποχρεώσεις μας. 
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα ειδικών κατηγοριών σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό, όπως δεδομένα σχετικά με την κατάσταση της υγείας σας ή την φερόμενη διάπραξη ή καταδίκη ποινικών αδικημάτων, ούτε προσωπικά δεδομένα που αφορούν άτομα ηλικίας μικρότερης των 16 ετών.

Ειδικότερα, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

2.1. Κατά την είσοδο και περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Για την πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν απαιτείται η εγγραφή σας ως Μέλος, επομένως ούτε η χορήγηση εκ μέρους σας προσωπικών σας δεδομένων ή άλλων πληροφοριών που σας αφορούν προς την Εταιρία μας.
Κατά την είσοδο και περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως απλός επισκέπτης, οι διακομιστές μας ενδέχεται να καταγράφουν τεχνικά δεδομένα σχετικά με τη συσκευή σας και το δίκτυο από το οποίο εισέρχεστε, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας. Η διεύθυνση IP είναι μια σειρά αριθμών που αναγνωρίζουν τον υπολογιστή σας και δημιουργούνται όταν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο. Η διεύθυνση IP σας ενδέχεται να χρησιμοποιείται για την κατάρτιση ανώνυμων στατιστικών σχετικά με τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και τη διερεύνηση ζητημάτων ασφάλειας.

2.2 Κατά την εγγραφή σας ως μέλος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Για την εγγραφή σας ως Μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι απαραίτητη η παροχή εκ μέρους σας και η συλλογή από την Εταιρία μας των προσωπικών δεδομένων που καθιστούν δυνατή την αναγνώρισή σας και την επικοινωνία σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 
Ειδικότερα, κατά την εγγραφή σας, καλείστε να συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία της φόρμας εγγραφής Νέου Πελάτη με το ονοματεπώνυμό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο και διεύθυνση), τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email),  η οποία θα χρησιμοποιείται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την αποστολή επιβεβαιωτικών email για την πραγματοποίηση και εξέλιξη των Παραγγελιών σας, καθώς και τα στοιχεία για την είσοδό σας στο μέλλον, username και password.
Τα στοιχεία αυτά συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρία με σκοπό να δημιουργήσει για εσάς τον προσωπικό σας λογαριασμό ως Μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μέσω του οποίου μπορείτε να υποβάλλετε τις Παραγγελίες σας, να παρακολουθείτε την εξέλιξη αυτών και να βλέπετε το ιστορικό των Παραγγελιών σας.

2.3 Κατά την υποβολή της Παραγγελίας σας ή σχετικών με αυτή αιτημάτων

Για την υποβολή της Παραγγελίας σας και την πραγματοποίηση των αγορών σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας με τα προσωπικά σας στοιχεία και η συλλογή αυτών από την Εταιρία μας και συγκεκριμένα: 

 • τη διεύθυνση αποστολής (οδός, αριθμός, περιοχή, ΤΚ)
 • τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τον τόπο όπου βρίσκεται η πισίνα σας.
 • τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την τιμολόγησή σας ανάλογα με τον τρόπο τιμολόγησης που έχετε επιλέξει (ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., επάγγελμα κλπ) 

Ενδέχεται, επίσης, να καλείστε να μας γνωστοποιήσετε προσωπικά σας δεδομένα μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε περιπτώσεις, όπου είτε επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να υποβάλλετε ερώτημα αναφορικά με συγκεκριμένα προϊόντα ή τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε επιθυμείτε να υποβάλετε αίτημα αλλαγής των προϊόντων ή επιστροφής χρημάτων είτε για την υποβολή παραπόνων και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων κατά την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 
Τα στοιχεία αυτά συλλέγει και επεξεργάζεται η Εταιρία προς το σκοπό της εκπλήρωσης i) των συμβατικών μας υποχρεώσεων από τη σύμβαση πώλησης των προϊόντων που έχετε επιλέξει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ii) των εκ του νόμου και των φορολογικών διατάξεων υποχρεώσεων τιμολόγησης και τήρησης αρχείων, iii) της αποστολής και παράδοσης των προϊόντων στη διεύθυνση που έχετε υποδείξει, και iv) προκειμένου να απαντήσουμε σε ερωτήματα ή αιτήματα που έχετε υποβάλλει και απευθύνονται προς την Εταιρία μας.

2.4 Κατά την πληρωμή της Παραγγελίας σας

Η Εταιρεία μας δεν συλλέγει και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, όταν η πληρωμή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 
Για την αυξημένη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, η Εταιρία μας χρησιμοποιεί για την εκτέλεση αυτών διεθνώς αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών. 

2.5 Για την αποστολή ενημερώσεων και προωθητικών ενεργειών-προσφορών

Πάντοτε μετά από προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας η Εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας σας, και συγκεκριμένα την ηλεκτρονική σας διεύθυνση που έχετε δηλώσει είτε κατά την εγγραφή σας ως Μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε σε  μεταγενέστερο χρόνο με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης στο πεδίο για την αποστολή ενημερωτικών και προωθητικών ενεργειών (newsletter), προκειμένου να λαμβάνετε προσφορές, νέα και ειδοποιήσεις για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον τέτοιες προσφορές και ειδοποιήσεις μπορείτε οποτεδήποτε να διαγραφείτε, χρησιμοποιώντας στέλνοντας email στο eshop@ideales.gr.

2.6 Cookies

Κατά την είσοδο και περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα η Εταιρία μας συλλέγει αναγκαία προσωπικά δεδομένα μέσω είτε δικών μας Cookies (First Party Cookies) ή και τρίτων με τους οποίους συνεργαζόμαστε (Third Party Cookies), τα οποία χρησιμοποιεί για στατιστικούς σκοπούς, για σκοπούς βελτιστοποίησης των υπηρεσιών μας και για τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 
Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή προσωρινά και μεταδίδονται στον server του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. 
Τα στοιχεία που συλλέγουν τα Cookies για τους παραπάνω σκοπούς μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε, το είδος του υπολογιστή ή της συσκευής σας, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών, τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε και τους συνδέσμους σε ιστοτόπους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς και την IP διεύθυνση της συσκευής σας. 
Κανένα αρχείο Cookies από αυτά που χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν συλλέγει πληροφορίες και δε λαμβάνει γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή ή την ηλεκτρονική σας συσκευή.
Με την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε είτε να συναινέσετε στην επεξεργασία των πληροφοριών με τη χρήση των Cookies, είτε να επεξεργαστείτε τις προτιμήσεις σας και να διαμορφώσετε τη λειτουργία των Cookies που επιθυμείτε μέσω των ειδικών ρυθμίσεων του site μας για τα Cookies. 
Ωστόσο, η απενεργοποίηση συγκεκριμένων κατηγοριών Cookies ενδέχεται να επηρεάσει τη λειτουργία και να περιορίσει συγκεκριμένες λειτουργίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

2.7  Google Analytics

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί επίσης τις  υπηρεσίες ανάλυσης ιστού Google Analytics. Η υπηρεσία αυτή χρησιμοποιεί τεχνολογίες και εργαλεία όπως τα Cookies για να μας βοηθήσουν να καταγράψουμε και κατανοήσουμε περισσότερα για τον τρόπο που αποκτάτε πρόσβαση και χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας και να διαμορφώσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

2.8 Δεδομένα των εργαζομένων και συνεργατών μας

Η Εταιρία συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα εργαζομένων της, με σκοπό την εκτέλεση της σύμβασης εργασίας, την εκτέλεση της μισθοδοσίας και σύμφωνα με τις επιταγές της σχετικής ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας. Επίσης, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε κατά τον ίδιο τρόπο παρόμοιες πληροφορίες σχετικά με ανεξάρτητους συνεργάτες, συμβούλους, εργολάβους και άλλα τρίτα μέρη που συνεργάζονται με την Εταιρία μας για την λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και την παροχή των προϊόντων μας σε εσάς.
Επίσης, η Εταιρία μας ενδέχεται κατά καιρούς να λαμβάνει βιογραφικά υποψηφίων συνεργατών μας, όπου μας γνωστοποιούν προσωπικές πληροφορίες για αυτούς, επαγγελματικά προσόντα, εργασιακή εμπειρία κ.α. Συλλέγουμε και τηρούμε αυτά τα δεδομένα, επικαιροποιώντας τα όποτε είναι αναγκαίο, τηρώντας πάντοτε τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας και για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης ή την ενδεχόμενη μελλοντική μας συνεργασία.  

3. Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρία μας θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα σας αποκλειστικά και μόνο όταν:

 • έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό (την οποία μπορείτε να αποσύρετε οποιαδήποτε στιγμή),
 • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και για την παροχή των συμβατικών μας υπηρεσιών προς εσάς σύμφωνα με τις Παραγγελίες σας και τα αιτήματά σας,
 • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις εκ του νόμου υποχρεώσεις μας (π.χ. για τη συμμόρφωσή μας με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία ή τα ισχύοντα λογιστικά πρότυπα),
 • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων της Εταιρίας μας ή για τα συμφέροντα τρίτων αποδεκτών/συνεργατών μας που λαμβάνουν νόμιμα κάποια προσωπικά σας στοιχεία (π.χ. λογιστών, δικηγόρων).
4. Γνωστοποιούνται σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Εταιρεία και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πωλεί, δεν εκμισθώνει, δεν εκχωρεί και δεν γνωστοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία, ούτε θα προβεί σε αντίστοιχη ενέργεια στο μέλλον,  σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος/οντότητα.
Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε (μοιραστούμε, διαβιβάσουμε, ή άλλως διαθέσουμε) τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους μόνο με τους τρόπους που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική και πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι αυτά δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης. 
Η Εταιρία μας θα γνωστοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, μόνο στις περιπτώσεις που αυτό είναι απολύτως απαραίτητο (i) για την εκτέλεση των συμβατικών μας υποχρεώσεων προς εσάς, (ii) η επεξεργασία από τρίτον είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων μας ή/και όταν ο νόμος το επιτάσσει, ή (iii) αν έχετε προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό.

Ειδικότερα, ενδέχεται να διαβιβάσουμε δεδομένα σας σε τρίτους, στους οποίους αναθέτουμε την επεξεργασία τους για λογαριασμό μας, μόνο υπό τις παρακάτω πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις:

 • σε τρίτους που εμπλέκονται υποχρεωτικά στην παροχή υπηρεσιών που ζητούνται από εσάς μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και στο βαθμό που τους έχει ανατεθεί η εκτέλεση μέρους την ολοκλήρωση της συναλλαγής, όπως εταιρείες courier για την παράδοση των προϊόντων σε εσάς 
 • σε τρίτους που έχουν αναλάβει για λογαριασμό της Εταιρίας θέματα σχετικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπως η φιλοξενία, λειτουργία και τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
 • σε ανεξάρτητους παρόχους υπηρεσιών ή/και συμβούλους, όπως λογιστές, δικηγόρους κ.ά.
 • σε Δημόσιες Αρχές και υπηρεσίες, ρυθμιστικά όργανα και υπηρεσίες επιβολής, για σκοπούς συμμόρφωσης κατόπιν σχετικής νόμιμης αίτησης, όπως δικαστικής απόφασης ή άλλης έγκυρης νομικής διαδικασίας.
 • όπου απαιτείται ή επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, σύμφωνα με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

Η Εταιρία μας λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να εξασφαλίσει συμβατικά ότι όταν οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν εκτελούντες ή υπό-εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας, δεν θα προβούν σε κανενός άλλου είδους επεξεργασία πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης.
Τέλος, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας που έχουν πρόσβαση και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι, κατάλληλα εκπαιδευμένοι και ενεργούν μόνο στη βάση όσων στοιχείων πρέπει να γνωρίζουν, για να ικανοποιήσουν τους νόμιμους σκοπούς επεξεργασίας, όπως περιγράφονται ανωτέρω. 

5. Ασφάλεια των πληροφοριών

5.1. Δεσμευόμαστε να διαφυλάττουμε και να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εφαρμόζουμε διαρκώς τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να εξασφαλίσουμε ένα επίπεδο ασφάλειας κατάλληλο ώστε να αποφευχθεί τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή πρόσβαση των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται ή αποθηκεύονται από την Εταιρία μας.
Η Εταιρία μας έχει εφαρμόσει διαδικασίες και μέτρα ασφαλείας στα φυσικά και ηλεκτρονικά αρχεία, προκειμένου να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που κατέχουμε, ενώ αναθεωρούμε τακτικά τα μέτρα ασφαλείας. Ειδικότερα, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας υπάρχει Windows Domain Controller για την ασφαλή πρόσβαση των χρηστών στο δίκτυο. Η διασύνδεση των ηλεκτρονικών υπολογιστών γίνεται με Gigabit Switch και για την ασφάλεια από εξωτερικούς παράγοντες υπάρχει Firewall και ενημερωμένο antivirus. Όλοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές διαθέτουν τις τελευταίες ενημερώσεις για την μέγιστη ασφάλεια τους. Η ηλεκτρονική αλληλογραφία εξυπηρετείται από dedicated e-mail server και υπάρχει προστασία από πρωτόκολλο SSL για την ασφαλή επικοινωνία με τους πελάτες μας και την ασφαλή μεταφορά αρχείων.
Στο χώρο τήρησης των servers υπάρχει ελεγχόμενος κλιματισμός και παροχή αδιάλειπτης ισχύος (UPS). Η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και είναι αποκλειστικά διαρρυθμισμένη για την λειτουργία των servers, ενώ τηρείται τακτικό backup αρχείων για την περίπτωση της απώλειας δεδομένων από φυσική καταστροφή. 
Για τη διαχείριση των πελατών μας, την τιμολόγηση και την παρακολούθηση της αποθήκης μας χρησιμοποιούμε το SAP, το οποίο μας παρέχει ευελιξία, ασφάλεια και ποιότητα στην διεκπεραίωση των εργασιών μας. 
Η επικοινωνία με την αποθήκης μας γίνεται μέσω VPN (Virtual Private Network) με σκοπό την μέγιστη ασφάλεια και κρυπτογράφηση της επικοινωνίας. Υπάρχει τοπικό δίκτυο με Gigabit Switch και προστατευμένοι οι υπολογιστές με antivirus. Ο χώρος είναι προστατευμένος από άτομα με μη εξουσιοδοτημένη εργασία.    

5.2. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις ενέργειες τρίτων μερών ή για τα μέτρα ασφαλείας τους σε σχέση με τις πληροφορίες που τρίτα μέρη ενδέχεται να συλλέγουν ή να επεξεργάζονται μέσω των δικτυακών τόπων, των υπηρεσιών τους ή με άλλο τρόπο. 

6. Περίοδος διατήρησης δεδομένων

Η Εταιρία μας δεν διατηρεί τα δεδομένα σας για περισσότερο χρόνο από όσο είναι απαραίτητο για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή όπως απαιτείται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.
Οι πληροφορίες που μας παρέχετε μπορεί να αρχειοθετηθούν ή να φυλαχθούν περιοδικά, σύμφωνα με τις σχετικές διαδικασίες ασφαλείας μας, και διατηρούνται μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τον κάθε σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν, εκτός αν ο νόμος απαιτεί να τα διατηρούμε για μεγαλύτερο διάστημα, ή να τα διαγράψουμε σε συντομότερο, ή εκτός εάν ασκήσετε το δικαίωμά σας για διαγραφή ή περιορισμό των δεδομένων σας (όποτε αυτό επιτρέπεται). 

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων των Παιδιών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η Εταιρεία μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες από άτομα που είναι γνωστό σε εμάς ότι είναι κάτω από την ηλικία των 13 ετών.

8. Τα δικαιώματά σας

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ασκήσετε όλα τα δικαιώματά σας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σχετικά με τα δεδομένα σας που τηρούμε και επεξεργαζόμαστε, όπως το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης, ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, διαγραφής ή περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας, περιορισμού ή διακοπής του άμεσου μάρκετινγκ και παροχής αντιγράφου των δεδομένων σας που τηρούμε σε ψηφιακή μορφή (π.χ. pdf) σε εσάς ή σε άλλο πάροχο υπηρεσιών που τυχόν μας υποδείξετε. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια αρχή.
Ενδεικτικά, κατόπιν αιτήματός σας, θα: 

 • σας χορηγούμε πρόσβαση σε αντίγραφα προσωπικών δεδομένων σας, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος 
 • διορθώνουμε τις προσωπικές πληροφορίες, όταν είναι ανακριβείς
 • αποσύρουμε προηγούμενη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών, κ.α.

Σε κάθε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας σχετικά με τυχόν τηρούμενα από εμάς προσωπικά δεδομένα που σας μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως προς το την Εταιρία μας στο email eshop@ideales.gr
Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να αξιολογήσουμε και να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας σε εύλογο χρονικό διάστημα, ενώ θα σας ενημερώνουμε για την πρόοδό τους. 
Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να απορρίπτει αιτήματα που είναι αδικαιολόγητα επαναλαμβανόμενα, ή η υλοποίηση τους αντίκειται στις εκ του νόμου υποχρεώσεις μας, ή απαιτούν δυσανάλογες τεχνικές προσπάθειες ή έχουν δυσανάλογες τεχνικές συνέπειες για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. 

9. Αλλαγές της παρούσας Πολιτικής

Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους της παρούσας Πολιτικής χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετά από ανακοίνωση τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής, σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους νέους όρους, όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί στο εξής. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε πρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους της παρούσας, ή θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το μαζί μας  μέσω email στο eshop@ideales.gr

Όροι χρήσης

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PISCINES IDEALES E-SHOP

Το παρόν αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων πισίνας και σπα μέσω διαδικτύου (εφεξής «ηλεκτρονικό κατάστημα») της εταιρείας με την επωνυμία «PISCINES IDEALES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο «PISCINES IDEALES A.E.», (εφεξής καλούμενη η «Εταιρία») που εδρεύει στην Πεύκη Αττικής, οδός Δαβάκη αρ. 18, τηλ. 210-6148430, email: eshop@ideales.gr.
Προτού περιηγηθείτε στον διαδικτυακό μας τόπο, σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρακάτω όρους για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Εάν δε συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, παρακαλούμε να διακόψετε άμεσα τη χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. Για να υποβάλλετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ακολουθήσετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους:


1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ
Μπορείτε να υποβάλλετε την Παραγγελία σας αφού προηγουμένως δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ως Μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για να εγγραφείτε ως Μέλος θα πρέπει να συμπληρώσετε στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής Νέου πελάτη:

 • το ονοματεπώνυμό σας, 
 • την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας), και
 • τα στοιχεία για την είσοδό σας στο μέλλον, username και password. 

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει.
Αφού δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό μπορείτε στο εξής να πραγματοποιείται τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα. Για να υποβάλετε την Παραγγελία σας, αφού προσθέσετε στο Καλάθι Αγορών τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, θα πρέπει στη συνέχεια να μεταβείτε στην αντίστοιχη φόρμα Παραγγελίας και: 

 • να συμπληρώσετε τον τόπο, όπου βρίσκεται η πισίνα σας και να επιλέξετε Τρόπο Αποστολής των προϊόντων, συμπληρώνοντας τη διεύθυνση αποστολής ή τυχόν πρόσθετα σχόλια για την παράδοση των προϊόντων, 
 • να επιλέξετε Τρόπο Τιμολόγησης των προϊόντων (Απόδειξη ή Τιμολόγιο) και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για την τιμολόγησή σας, και
 • να επιλέξετε τον Τρόπο Πληρωμής της Παραγγελίας σας.

2. Ως απλός επισκέπτης
Μπορείτε να υποβάλλετε την Παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως επισκέπτης, χωρίς να ακολουθήσετε τα βήματα για την εγγραφή σας ως Μέλος. Για την υποβολή της παραγγελίας σας ως απλός επισκέπτης απλώς επιλέγετε τα προϊόντα της επιλογής σας και μεταβαίνετε στο Καλάθι αγορών, όπου συμπληρώνεται την ειδική φόρμα Παραγγελία ως απλός επισκέπτης με τα ακόλουθα στοιχεία:

 • το ονοματεπώνυμό σας, 
 • την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας
 • τον τόπο, όπου βρίσκεται η πισίνα σας
 • τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων και τυχόν σχόλια για την παράδοση αυτών
 • τον επιθυμητό τρόπο και τα στοιχεία τιμολόγησης
 • τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής της Παραγγελίας σας. 

Στην περίπτωση που επιλέξετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως απλός επισκέπτης, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν θα διατηρεί ιστορικό σας σε ενδεχόμενη μελλοντική Παραγγελία σας, θα έχετε όμως τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της Παραγγελία σας, συμπληρώνοντας στην ειδική φόρμα Κατάσταση Παραγγελίας τον κωδικό της Παραγγελίας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Ανεξαρτήτως του τρόπου που θα επιλέξετε για να υποβάλλετε την Παραγγελία σας, η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείται με την αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και την Οριστική Υποβολή αυτής, ενώ  για την επιβεβαίωση και την εξέλιξή της θα λάβετε επιβεβαιωτικό email από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει.
Η υποβολή της παραγγελίας σας συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των προϊόντων που έχετε επιλέξει στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., τυχόν έξοδα συσκευασίας και αποστολής, καθώς και άλλες ισχύουσες χρεώσεις ή τυχόν εκπτώσεις.
Η υποβολή της παραγγελίας σας υπόκειται στην έγκριση της Εταιρείας. 
Η αποδοχή της παραγγελίας από μέρους της Εταιρείας πραγματοποιείται με την αποστολή επιβεβαιωτικού email στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Δεν έχει καταρτισθεί σύμβαση, παρά μόνον όταν η παραγγελία σας γίνει ρητά αποδεκτή από την Εταιρεία. 
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την διεκπεραίωση παραγγελίας σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ή κατάργησης προϊόντων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή της Παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
1. Με χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας
Η πληρωμή της Παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια με την χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας οποιασδήποτε Τράπεζας. 
Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών με την Εταιρεία μας μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, αυτές εκτελούνται μέσω διεθνώς αναγνωρισμένου και πιστοποιημένου συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών. 
2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας
Η πληρωμή της Παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με φυσική ή ηλεκτρονική κατάθεση σε έναν από τους  παρακάτω λογαριασμούς της Εταιρείας:

 • ΕΘΝΙΚΗ:  GR 50 0110 1820 0000 1824 7010 038
 • ALPHA BANK: GR 61 0140 1480 1480 0232 0000 962
 • EUROBANK: GR 05 0260 2380 0002 7020 0415 500
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  GR 27 0172 0140 0050 1400 5445 565

Κατά την κατάθεση θα  πρέπει να συμπληρωθεί ως αιτιολογία:

 • Το ονοματεπώνυμό σας, και
 • Ο αριθμός της παραγγελίας σας (όπως αναφέρεται στο επιβεβαιωτικό email που σας έχει αποσταλεί)

Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την υποβολή της Παραγγελίας σας. Η αποστολή της Παραγγελίας σας πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης επιβεβαίωση της κατάθεσής σας. 
Σε περίπτωση που εντός του ανωτέρω διαστήματος δεν έχει πραγματοποιηθεί η κατάθεση η Παραγγελία σας ακυρώνεται.

3. Με αντικαταβολή
Για παραγγελίες εντός Αττικής, οι οποίες εκτελούνται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, η πληρωμή της Παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και με Αντικαταβολή με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων σε εσάς χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) ή μεταφορική εταιρεία
Η Παραγγελία σας θα αποσταλεί με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορική εταιρεία στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της, εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της πληρωμής της παραγγελίας σας, σύμφωνα πάντα και με τη διαθεσιμότητα που αναφέρεται στη σελίδα έκαστου προϊόντος που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε επιλέξει δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η Παραγγελία σας θα παραδοθεί προς αποστολή εντός του αναγραφόμενου στη σελίδα του προϊόντος χρόνου διαθεσιμότητας. 
Θα λάβετε ενημερωτικό email στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας ως Μέλος ή κατά την υποβολή της Παραγγελίας σας ως απλός επισκέπτης, όταν η Παραγγελία σας παραδοθεί προς αποστολή στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορική εταιρεία.
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας συστήνεται ο προσωπικός έλεγχος των προϊόντων, υπό την προϋπόθεση της διατήρησης της συσκευασίας έκαστου εξ’ αυτών.

ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των προϊόντων, εκτός των περιπτώσεων που παρέχεται τυχόν ειδική προσφορά για την αποστολή τους. Τα έξοδα αποστολής της Παραγγελίας σας διαμορφώνονται ανάλογα με τον τόπο παράδοσης, το βάρος των προϊόντων και το συνολικό ύψος της Παραγγελίας, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που προβλέπονται κατωτέρω.
Με την τοποθέτηση των προϊόντων που επιθυμείτε στο Καλάθι αγορών και τη συμπλήρωση της διεύθυνσης αποστολής στο στάδιο πριν την πληρωμή και Οριστική Υποβολή της παραγγελίας, υπολογίζονται αυτόματα και τα έξοδα αποστολής της Παραγγελία σας. 

ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος γίνεται με αποκλειστικά προσωπική σας ευθύνη. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν αποτελεί ούτε δύναται να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, ή άμεσης ή έμμεσης προτροπής σας να προβείτε σε οποιαδήποτε πράξη ή ενέργεια. 
Ως Μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για κάθε πράξη που διενεργείται με τους προσωπικούς σας κωδικούς και ευθύνεστε αποκλειστικά για τη σωστή χρήση και ασφαλή αποθήκευση αυτών, ενώ συμφωνείτε να ειδοποιείτε άμεσα την Εταιρεία σε οποιαδήποτε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης των κωδικών σας για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Η Εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να είναι πλήρεις και ακριβείς, και εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων ή τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση αυτών.
Η Εταιρεία μας δεν εγγυάται την ορθότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία οφειλόμενη στον εσφαλμένο ή ανακριβή χαρακτήρα των πληροφοριών αυτών.
Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα είναι χωρίς διακοπές ή λάθη, ούτε ότι σε περίπτωση που υπάρχουν λάθη θα διορθώνονται αυτομάτως. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για πιθανά τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους επισκέπτες/μέλη κατά την προσπάθεια πρόσβασης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή κατά τη διάρκεια περιήγησής τους σε αυτό και δεν εγγυάται την προστασία από ηλεκτρονικούς ιούς ή άλλα επιβλαβή ηλεκτρονικά στοιχεία, μέσω της χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να διακόψει την παροχή των υπηρεσιών, χωρίς προηγουμένη ενημέρωση οποτεδήποτε. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία πρόσβασης στο σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών για οποιοδήποτε λόγο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το περιεχόμενο του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας. Το εμπορικό σήμα και το όνομα του ιστοχώρου, στον οποίο είναι αναρτημένος ο διαδικτυακός τόπος, καθώς και κάθε λογότυπο, σχέδιο, πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό, κείμενο ή πληροφορία αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για το λόγο αυτό δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, μετάδοση ή αναμετάδοση οποιουδήποτε λογοτύπου, σχεδίου, φωτογραφικού υλικού, κειμένου ή πληροφορίας για εμπορικό σκοπό ή δημόσια χρήση, χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση της Εταιρείας. 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ 
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες Όρους Χρήσης. Όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετά από ανακοίνωση τροποποίησης των Όρων Χρήσης, σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους νέους Όρους Χρήσης, όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί στο εξής.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Οι παρόντες Όροι χρήσης, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό δίκαιο.
Για κάθε διαφορά που ανακύπτει ή συνδέεται με τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή σε σχέση με αυτή αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή αίτημα παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω email στο 2106148400 ή τηλεφωνικά στο eshop@ideales.gr.

Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το σύνολο ή μέρος των προϊόντων της Παραγγελίας σας, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση αυτή, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής, χάνετε κάθε σχετικό δικαίωμα.
Εξαίρεση, ωστόσο, αποτελεί η περίπτωση όπου αποφασίζετε να υπαναχωρήσετε από την αγορά σας εντός της ανωτέρω προθεσμίας και έχετε επιλέξετε προϊόντα που εμπίπτουν  στην κατηγορία μιας ειδικής προσφοράς στα πλαίσια συγκεκριμένης καμπάνιας προώθησης. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα επιβαρυνθείτε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για την ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, στο 2106148400 είτε μέσω email στο eshop@ideales.gr, ώστε να λάβετε σχετική καθοδήγηση από το αρμόδιο τμήμα της Εταιρείας μας.
Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής προϊόντων, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να στείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση eshop@ideales.gr το ειδικό « Έντυπο Επιστροφής», το οποίο είναι διαθέσιμο στο διαδικτυακό τόπο www.ideales.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία για την διαδικασία επιστροφών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, στο 2106148400 , ή μέσω email στο eshop@ideales.gr .
Αφού συμπληρώσετε και στείλετε το «Έντυπο Επιστροφής», για την έγκυρη υποβολή αιτήματος επιστροφής προϊόντος θα πρέπει:

 • να αποστείλετε το προϊόν στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του ή να έχει χρησιμοποιηθεί, και 
 • να συνοδεύεται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα σε πρωτότυπη μορφή, όπως  την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο πώλησης και τυχόν οδηγίες, εγγύηση ή λοιπά έντυπα του προϊόντος.

Από τη στιγμή που το προϊόν σταλεί από εσάς, η Εταιρεία το παραλαμβάνει συνήθως εντός δέκα εργάσιμων ημερών για επιστροφές εντός Ελλάδος εφόσον έχει επιλεγεί η εταιρεία ταχυμεταφορών ACS ή εντός δέκα εργάσιμων ημερών εφόσον έχει επιλεγεί μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών ή αντίστοιχα άλλη μεταφορική εταιρεία, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιλέξετε υπηρεσία μεταφοράς που θα ολοκληρώσει την παράδοση του προϊόντος που επιστρέφετε στη διεύθυνση επιστροφής που αναφέρεται.
Για την επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε με εταιρεία ταχυμεταφορών  ή μεταφορική εταιρεία, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Ideales Factory
Οδός Ιωάννη Ντάρα, 
Λόφος Κύριλλου
193 00
Ασπρόπυργος

Αφού η Εταιρεία μας παραλάβει το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με email για την εξέλιξή του. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στην Εταιρεία υπόκεινται σε έλεγχο ως προς τις προϋποθέσεις επιστροφής τους και η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή επιστροφή προϊόντος σε περίπτωση μη τήρησης αυτών.
Στη συνέχεια, θα σας ενημερώσουμε μέσω email είτε για την έγκριση της επιστροφής και τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων σας, είτε για την απόρριψη του αιτήματός σας σε περίπτωση που διαπιστωθεί χρήση ή φθορά του προϊόντος ή της συσκευασίας του ή έλλειψη κάποιας εκ των προϋποθέσεων επιστροφής.
Σε περίπτωση έγκρισης της επιστροφής των προϊόντων θα προβούμε στην επιστροφή του συνόλου της αξίας του προϊόντος και των τυχόν εξόδων αποστολής του, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αγορά του. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την Εταιρεία μας.
Ειδικότερα:

 • Αν η αγορά του προϊόντος έγινε με χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας, η Εταιρεία μας θα ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και την επιστροφή του ποσού σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται από τη σύμβαση σας με την Τράπεζας σας. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης καθώς και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της εν λόγω συναλλαγής από την Τράπεζα.
 • Εφόσον η αγορά έγινε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας ή με αντικαταβολή, προκειμένου να σας επιστραφεί το εν λόγω ποσό, θα υποδεικνύετε από πλευράς σας τραπεζικό λογαριασμό (κατά τη συμπλήρωση του «Εντύπου Επιστροφής»), στον οποίο θα γίνεται με κατάθεση του ποσού προς επιστροφή.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με την επιστροφή προϊόντων στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@ideales.gr.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Για την επιστροφή προϊόντος που αγοράσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε:

 • Το προϊόν να βρίσκεται εντός της αρχικής του συσκευασίας και στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε (προϊόντα που εμφανίζουν φυσικές αλλαγές, προσκρούσεις, θραύσματα, γρατσουνιές ή άλλα σημάδια φθοράς δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή), μαζί με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο πώλησης, και όλα τα τυχόν συνοδευτικά έγγραφα σε πρωτότυπη μορφή, όπως  οδηγίες χρήσης, εγγύηση ή λοιπά έντυπα του προϊόντος. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή προϊόντων  αν κάνατε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας τους στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης σας από την αγορά.
 • Το προϊόν να μην έχει κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές ή/και να μην είναι σαφώς εξατομικευμένο.
 • Το προϊόν να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «Έντυπο Επιστροφής» το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ, εκτός αν έχετε αποστείλει αυτό ηλεκτρονικά σύμφωνα με τα ανωτέρω πριν την επιστροφή του προϊόντος.
 • Η επιστροφή του προϊόντος να πραγματοποιηθεί εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Σας συστήνουμε να ελέγχετε την κατάσταση του προϊόντος και της συσκευασίας του κατά τη στιγμή της παραλαβής της Παραγγελίας σας.

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Εκτός από το δικαίωμα επιστροφής, σε περίπτωση προϊόντος που έχει ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας, διατηρείτε όλα τα νόμιμα δικαιώματά σας από τη σύμβαση πώλησης και σύμφωνα με τις διατάξεις προστασίας του καταναλωτή. Σε αυτή την περίπτωση η Εταιρεία μας θα σας αντικαταστήσει άμεσα το προϊόν χωρίς να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του ή τα έξοδα αποστολής του προς αντικατάσταση προϊόντος σε εσάς. 

3. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να προβείτε σε ακύρωση της Παραγγελίας σας, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Όταν δεν έχετε ολοκληρώσει την Παραγγελία σας (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.
 • Αφού ολοκληρώσετε την Παραγγελία σας μπορείτε να προβείτε στην ακύρωσή της σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο μέχρι την αποστολή email από την Εταιρεία για την επιβεβαίωση της αποστολής των προϊόντων, είτε τηλεφωνικά στο  210 6148400 είτε μέσω email στο orders@ideales.gr, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας δεν γίνεται δεκτή η ακύρωσή της.

Οικονομικά Στοιχεία