Η Τεχνολογία στην Κατασκευή Πισίνας

  • Piscines Ideales - Porto Carras
  • Piscines Ideales - Τεχνολογία
  • Piscines Ideales - Spa Steps
  • Piscines Ideales - Τεχνολογία
  • Piscines Ideales - Τεχνολογία
  • Piscines Ideales - Cataract
Για να κολυμπάτε αντί να τρέχετε με διαρροές και αντιαισθητικά προβλήματα στην πισίνα σας, επιλέξτε την Ideales για τις οικονομικές, αλλά ασύγκριτα διαχρονικές δημιουργίες μας!

Όποια κι αν είναι η επιθυμία σας, εμείς την εκτελούμε με τρόπους που καμία άλλη εταιρία πισίνας δεν γνωρίζει.  Ο στόχος που πάντα επιτυγχάνουμε είναι να απολαμβάνετε στο μέγιστο την επένδυση σας και να μας διαφημίζετε (το 99,74% των Πελατών μας, μας συστήνει ανεπιφύλακτα!!!  Έρευνα Ικανοποίησης  - Σεπτέμβριος 2017)!

Θέλετε η πισίνα σας να είναι από χαλαζιακή άμμο ή pebble;  Προτιμάτε τα κεραμικά πλακάκια, τις μεγάλες πορσελάνινες πλάκες για πισίνα ή την αισθητική των γυάλινων ψηφίδων πισίνας Ideales Mosaic®;  Ένα φυσικό πέτρωμα ή κάποιου είδους μάρμαρο θα σας ικανοποιούσε περισσότερο;  Μήπως η επιλογή σας είναι οι έξυπνες τεχνολογίες όπως η Ideales Membrane®;

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, η πανέμορφη και αξιόπιστη πισίνα έχει μόνο ένα όνομα …PISCINES IDEALES!

Όλη η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από το 1990, αξιοποιείται σε εκατοντάδες ιδιωτικές πισίνες και επαγγελματικές πισίνες το χρόνο σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των Πελατών μας.

Καινοτομούμε συνεχώς προς όφελος σας, γι’ αυτό είμαστε πρωτοπόροι στις εταιρίες πισίνας σε όλη την Ευρώπη.  Η κατασκευή μιας Piscines Ideales εξασφαλίζει ασύγκριτα οφέλη για τους ιδιοκτήτες της.

Η εξοικονόμηση πόρων, νερού, ενέργειας και χρημάτων κατά την κατασκευή αλλά και κατά τη χρήση της, καθιστούν την Piscines Ideales | the eco pool® ως τη μόνη – πιστοποιημένα – οικολογική πισίνα παγκοσμίως! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά στο Ideales Blog.

Τέλος, η πατενταρισμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, τα Προηγμένα Συστήματα Φίλτρανσης, η ασύγκριτη αισθητική που διαρκεί, η ασύγκριτη ποιότητα εργασίας που προσφέρουν οι πολύπειροι Τεχνίτες μας, η ευκολία υλοποίησης κάθε ιδέας και κυρίως η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει κάθε Εργαζόμενος μας, έχουν καθιερώσει την Piscines Ideales ως τη βασίλισσα της Πισίνας.

Θέλετε να είστε και εσείς ένας από τους ευχαριστημένους κολυμβητές μας;
Καλέστε μας τώρα για μια ασύγκριτη βουτιά στον υδάτινο κόσμο της απόλαυσης 
| 210 61 48 430 (πανελλαδική κάλυψη) 

 Be Ideales !