Αξεπέραστη Tεχνολογία Υδροθεραπείας

ideales-video-part-1.png
Η άνεση με κορυφαία σχεδίαση, η ποιότητα κατασκευής, η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και η ευκολότερη συντήρηση σπα παγκοσμίως που προσφέρουν τα καναδικά Ideales Spa (Hydropool hot tubs), σας χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία Υδροθεραπείας.

Τεχνολογία αιχμής στην Υδροθεραπεία -> Μόνο τα Ideales Spa σας προσφέρουν τόσο υψηλό επίπεδο εξατομικευμένης Υδροθεραπείας.   Το σύστημα «Hydrosequence MassageTM» διαμορφώνει την εκτόξευση του νερού σε κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.   Χάρη στο ειδικό σύστημα "HydroFlex AirTherapyTM", μπορείτε να χαρείτε μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες σπα καθώς εκατομμύρια μικροσκοπικές θερμές φυσαλλίδες χαϊδεύουν το σώμα σας.  Συνδυάζεται συνήθως με το σύστημα Αρωματοθεραπείας Dream Scents on DemandTM.  Παράλληλα το «Μαξιλάρι Καταρράκτης» συνδυάζει την αισθητική με τη θεραπευτική δράση για τον αυχένα.  Τέλος, το καλομελετημένο «Hydroflex Foot MassageTM», θα διαλύσει κάθε αρνητική σας σκέψη με τη μέθοδο της Ρεφλεξολογίας.

Ευκολία στη χρήση & στη συντήρηση -> Τα Ideales Spa είναι αποδεδειγμένα τα ευκολότερα στον καθαρισμό και τα πιο οικονομικά στη συντήρηση Spa παγκοσμίως.   Γιατί ένα Spa πρέπει τελικά να σας απαλλάσσει από τους πονοκεφάλους και όχι να σας τους δημιουργεί.

Ενεργειακή απόδοση -> Τα Ideales Spa με το αποκλειστικό σύστημα αυτοκαθαρισμού και διπλής θερμικής μόνωσης είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά Spa που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.  Επιπλέον στα χαρακτηριστικά τους προστέθηκε η νέα αντλία φίλτρανσης υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος.  Το κόστος λειτουργίας τους είναι εγγυημένα μικρότερο από 1 ευρώ/μέρα, πράγμα που σημαίνει εξοικονόμηση χημικών και ενέργειας για εσάς.

Άνεση & σχεδιασμός -> Όποιος κι αν είναι ο τρόπος ζωής σας, υπάρχει το κατάλληλο Ideales Spa για εσάς.  Η “δροσερή” θέση του «Μαξιλαριού Καταρράκτη» για τέλειο Υδρομασάζ στους ώμους και στον αυχένα ή η «Ελεύθερη Θέση Μετακίνησης» που λειτουργεί ως ξαπλώστρα και ως κάθισμα, είναι δυο μόνο από τις εργονομικές καινοτομίες των Ideales Spa.

Κορυφαία ποιότητα και εγγυήσεις -> Τα Ideales Spa έχουν κατασκευαστεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και καλύπτονται από κορυφαίες εγγυήσεις που κανένας κατασκευαστής σπα στον κόσμο δεν μπορεί να σας προσφέρει :

  • 10 χρόνια στο σκελετό
  • 5 χρόνια στην εσωτερική επιφάνεια
  • 3 χρόνια στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό
  • Εγγύηση Απόλαυσης 30 ημέρων (!) Ισχύει από την ημέρα τοποθέτησης των υπέργειων

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εξισορροπούμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που εκλύονται κατά την παραγωγή κάθε Ideales Spa προσφέροντας χρήματα για δενδροφύτευση, αποδεικνύουν ότι Ideales Spa και οικολογική συνείδηση πάνε μαζί.

Πατήστε εδώ για να δείτε γιατί τα Ideales Spa διαφέρουν.

Κάντε σήμερα την απόλαυση τρόπο ζωής.  Αποκτήστε πολυτέλεια που πραγματικά αξίζει.