Σειρά Joy | Προσιτή αναζωογόνηση

 
Self Cleaning Spa Series
Για εσάς που ψάχνετε την “value for money” επιλογή στην υδροθεραπεία, η σειρά Ideales Spa Joy συνδυάζει την πιο προσιτή λύση χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στην υψηλή ποιότητα των Ideales Spa.  
 
Mε μοντέρνο σχεδιασμό, άνετες και εργονομικές θέσεις, τον πλουσιότερο δυνατό εξοπλισμό και μεγάλη γκάμα extras, η σειρά Ideales Spa Joy χαρακτηρίζεται από καινοτομίες με ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα.  
 

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Ideales Spa Joy είναι σχεδιασμένα στην Ελλάδα από την Ideales, με καναδικό ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και με επένδυση αμερικανικού ακρυλικού στο εσωτερικό. Το προφίλ των spas της νέας σειράς Joy είναι φρέσκο, η αισθητική τους εκλεπτυσμένη και η λειτουργία τους παραπλανητικά απλή, που όμως κρύβει περίπλοκες τεχνολογικές καινοτομίες που απογειώνουν την απόλαυσή σας.

Η σειρά Joy προσφέρεται σε πέντε μοντέλα: το Ideales Spa Joy Twins, το Ideales Spa Joy 07, το Ideales Spa Joy Friends, το Ideales Spa Joy Family και το Ideales Spa Joy 80.
 
Με καινοτόμα σχέδια και προηγμένες τεχνολογικές εξελίξεις στη μόνωση, τα συστήματα φίλτρανσης και άλλα, τα Ideales Spa Joy είναι το αποκορύφωμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας.  

Με πολλές επιλογές στη διάθεση σας όσον αφορά τα χρώματα εσωτερικού, περιβλήματος και εξοπλισμού, ένα Ideales Spa Joy μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες τόσο μοναδικές όσο εσείς.
 

Διαστάσεις εξωτερικές: 2,00 x 1,35 x 0,90 m
Θέσεις Υδρομασάζ: 2
Στόμια (jets): Έως 40
Προσθήκη στη σύγκριση:
Διαστάσεις εξωτερικές: 2,10 x 1,70 x 0,90 m
Θέσεις Υδρομασάζ: 3
Στόμια (jets): έως 28
Προσθήκη στη σύγκριση:
Διαστάσεις εξωτερικές: 2,00 x 2,00 x 0,90 m
Θέσεις Υδρομασάζ: 5
Στόμια (jets): Έως 27
Προσθήκη στη σύγκριση:
Διαστάσεις εξωτερικές: 2,32 x 2,32 x 0,92 m
Θέσεις Υδρομασάζ: 5
Στόμια (jets): Έως 86
Προσθήκη στη σύγκριση:
Διαστάσεις εξωτερικές: 2,00 x 2,00 x 0,92 m
Θέσεις Υδρομασάζ: 7
Στόμια (jets): έως 31
Προσθήκη στη σύγκριση: