Οι Βίλλες μας στην Κεφαλονιά

  • Ideales Resort Villas
  • Ideales Resort Villas : ΑΣΤΕΡΙΑΣ
  • Ideales Resort Villas : ΑΣΤΕΡΙΑΣ
  • Ideales Resort Villas : ΑΣΤΕΡΙΑΣ
  • Ideales Resort Villas : ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ
  • Ideales Resort Villas : ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ
Οι αυτόνομες, πολυτελείς βίλλες του Ideales Resort δημιουργήθηκαν προκειμένου να παρέχουν στους Επισκέπτες τους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, όπου η φινέτσα συναντά τη διακριτική πολυτέλεια.

Με γνώμονα τις απαιτήσεις των Επισκεπτών μας, το Ideales Resort μεταμορφώνεται από ρομαντικό καταφύγιο σε όαση απόδρασης από την καθημερινότητα. Είναι η βάση από όπου ξεκινούν και καταλήγουν οι εξερευνήσεις των τοπίων της Κεφαλονιάς, πάντα με φόντο το πράσινο και το απέραντο γαλάζιο.

Οι βίλλες του Ideales Resort ποικίλουν σε μέγεθος, αλλά χάρις στους πάρα πολύ μεγάλους χώρους, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν με άνεση ζευγάρια, οικογένειες ή και πολυάριθμες συντροφιές.

Η διακόσμηση τους είναι φίνα και λειτουργική, με ζεστές πινελιές που δίνουν μια οικεία αίσθηση. Ο σχεδιασμός τους, επιτρέποντας το φυσικό φως να γεμίζει ανεμπόδιστα τα ευρύχωρα δωμάτια, εκμεταλλεύεται στο μέγιστο την πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και τον Αίνο - έναν εκ των 10 εθνικών δρυμών στην Ελλάδα.

Φυσικά όλες οι κατοικίες διαθέτουν μεγάλο κήπο με BBQ και ιδιωτική πισίνα με την υπογραφή της Piscines Ideales.
Εκείνο που κάνει το Ideales Resort να ξεχωρίζει, είναι ότι προσφέρει ένα σπίτι μακριά από το σπίτι σας. Μια ζεστή, ευέλικτη, άνετη και πολυβραβευμένη για τον οικολογικό χαρακτήρα της επιλογή σε ένα μαγευτικό νησί ασύγκριτου κάλλους. Χαλαρώστε σε μια απομονωμένη παραλία απολαμβάνοντας τους ήχους της θάλασσας, οργανώστε μια εκδρομή, επισκεφτείτε τα πολλά αξιοθέατα, ανακαλύψτε την «Ωραία του Ιονίου».

Το Ideales Resort είναι εδώ για να κάνει κάθε σας επιθυμία πραγματικότητα και να δημιουργήσει τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις.

Επιλέξτε την ιδανική βίλλα για εσάς, όπου θα ζήσετε ανεπανάληπτες διακοπές που τόσο έχετε ανάγκη.

210 61 48 410 |  info@IdealesResort.gr | www.IdealesResort.gr