Παγκόσμια Πλατινένια Διάκριση Υπεροχής για την Ideales

Νοέμβριος '19
PLATINUM_AWARD_2019Ο ελληνικός Όμιλος Ideales συνεχίζει να διαπρέπει στην παγκόσμια αγορά. Αυτή τη φορά κατακτήσαμε την ύψιστη διάκριση της Καναδικής Hydropool - της μεγαλύτερης βιομηχανίας Spa στον κόσμο: το Πλατινένιο Βραβείο Best Dealer 2019 για το ευρηματικό και  επιτυχημένο marketing, για τις εκτοξευμένες πωλήσεις των μονάδων υδροθεραπείας Ideales Spa και για την άριστη εξυπηρέτηση των Πελατών μας.

Αυτή η τιμητική διάκριση μας απονεμήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου 2020 της Hydropool, στις 26 Νοεμβρίου στα Κανάρια Νησιά,.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ideales έχει ήδη διακριθεί στο παρελθόν πάμπολλες φορές με το αντίστοιχο χρυσό βραβείο τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι η μοναδική εταιρία πισίνας και spa παγκοσμίως με τόσες πολλές βραβεύσεις, πιστοποιήσεις και διακρίσεις σε κάθε τομέα του επιχειρείν.

Οι μονάδες υδροθεραπείας (hot tubs) Ideales Spa απευθύνονται τόσο σε εκείνους που έχουν ανάγκη από ένα προσωπικό χώρο θεραπείας και αναζωογόνησης, όσο και σε επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν την ολική αναβάθμιση του χώρου τους προσφέροντας περισσότερη απόλαυση στους Πελάτες τους.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Ideales και σχεδιάστε σήμερα κιόλας το δικό σας μοναδικό χώρο απόλαυσης και χαλάρωσης.