Μηνύματα από την Εκθεση Πισίνας

Μάρτιος '13
Μηνύματα από την Εκθεση ΠισίναςΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Διεθνής Έκθεση Πισίνα-Spa-Κήπος που διοργανώθηκε στο TAE KWON DO στο Φάληρο 1-3 Μαρτίου.

Παρά την οικονομική συγκυρία, εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από ιδιώτες που αναζητούν τρόπους να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα.   Φυσικά, οι ξενοδόχοι έδωσαν το παρόν, αφού πλέον η αναβάθμιση των τουριστικών καταλυμάτων είναι η μόνη λύση για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό που φέτος προμηνύεται πολύ έντονος.

Οι επισκέπτες, φίλοι και Πελάτες μας, ενθουσιάστηκαν με το εντυπωσιακό μας περίπτερο 112τμ. που δέσποζε στο χώρο και έκλεβε την παράσταση. Ένα περίπτερο γεμάτο ζωντάνια, με μοντέρνα και ποιοτικά στοιχεία που προσέλκυε τους επισκέπτες όχι μόνο με την καλαισθησία του, αλλά και με τη ζεστή φιλοξενία του. Για όλους υπήρχαν αναμνηστικά Ideales δωράκια και δύο υπερτυχεροί κέρδισαν μετά από κλήρωση ένα μαγευτικό 8ήμερο στο Ideales Resort (κα. Κ. Μητροπούλου) και ένα Pool Boy®, το best seller ρομπότ της Ideales (κ. Κ. Καπελώνης)!

Για άλλη μια φορά, η Ideales απέδειξε ότι είναι ο απόλυτος ηγέτης στην κατασκευή επαγγελματικών πισίνων και σπα, και ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά ακόμα και με την εκθεσιακή της παρουσία. Τα ενθαρρυντικά μηνύματα που λάβαμε από τους επισκέπτες της έκθεσης, μας έδωσαν έμπνευση και δύναμη ώστε να εξακολουθήσουμε να κάνουμε την καθημερινότητα σας απολαυστική!