Ένα Καταπράσινο Ελληνικό Resort

Μάρτιος '17
TOURISM_AWARDS_2017_IDEALES_RESORTΤο Ideales Resort, μέλος του ελληνικού Ομίλου Ideales, διακρίθηκε ξανά αυτή τη φορά στα Tourism Awards με το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Eco-friendly Hotel/Resort.
 
Αυτή η σημαντική βράβευση προστίθεται στις επανειλημμένες διακρίσεις μας για τις Πράσινες Πρακτικές του Ideales Resort, όπως η χρυσή αναγνώριση στο πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor, η πιστοποίηση με το Green Key Eco-label, η χρυσή πιστοποίηση από το Travelife κ.ά., αλλά και στις πάμπολλες διακρίσεις του Ομίλου μας για την προσήλωσή μας στην αειφόρο ανάπτυξη.
 
«Η διαφύλαξη του πολύ ευάλωτου περιβάλλοντος δεν είναι απλά καθήκον μας, είναι στάση ζωής για έναν καλύτερο τρόπο ζωής», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ideales Κωνσταντίνος Σταυρίδης.
 
Tο πολυβραβευμένο Ideales Resort στην Κεφαλονιά αποτελείται από 12 αυτόνομες βίλλες με ιδιωτικές Piscines Ideales | the eco pool® που προσφέρουν στους επισκέπτες τους ιδανικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα πράσινο περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, όπου η φινέτσα συναντά τη διακριτική πολυτέλεια.
 
Τα Tourism Awards διοργανώνονται για 4η χρονιά από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Visitgreece.gr.  Η φετινή τελετή βράβευσης έγινε στο Athenaeum InterContinental στις 21 Μαρτίου.