Παγκόσμια Διάκριση για την Ideales

Μάϊος '15
vraveio_hot_tub_dealer_2014Ο ελληνικός Όμιλος Ideales συνεχίζει να διαπρέπει στην παγκόσμια αγορά.  Αυτή τη φορά κατακτήσαμε το Χρυσό Βραβείο Dealer 2014, λόγω της άριστης εξυπηρέτησης που προσφέραμε στους Πελάτες μας, το εμπνευσμένο μας μάρκετινγκ και τις αυξημένες μας πωλήσεις στις μονάδες υδρομασάζ Ideales Spa.

Η διάκριση αυτή μας απονεμήθηκε στο 35ο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της Καναδικής Hydropool -της μεγαλύτερης βιομηχανίας Spa του κόσμου, που έγινε στο Τορόντο.   Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ideales ξεχώρισε από τους 350 dealers της Hydropool παγκοσμίως!

Η κατάκτηση του Χρυσού Βραβείου Dealer 2014 επιβραβεύει όλους εμάς στην Ideales, καθώς και τρόπο με τον οποίο καθημερινά λειτουργούμε και ο οποίος μας έχει καταξιώσει και αναδείξει επανειλημμένα σε όλους τους τομείς.   Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε, για να προσφέρουμε στους Πελάτες μας αυτό που τους έχουμε συνηθίσει να προσδοκούν από εμάς : την ideales εμπειρία.

Τα Ideales Spa είναι μονάδες υδροθεραπείες (hot tubs) που απευθύνονται τόσο στα ξενοδοχεία που γνωρίζουν πώς να ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους, όσο και σε εκείνους από εμάς που χρειαζόμαστε το δικό μας μοναδικό χώρο αναζωογόνησης και χαλάρωσης στο σπίτι.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα από τα καταστήματα της Ideales για να σχεδιάστε το δικό σας anti-stress παράδεισο.