Η Piscines Ideales και πάλι Superbrand

Ιούνιος '19
SUPERBRANDS_ΑWARD_2018-2019Η Piscines Ideales αναδείχθηκε για 5η φορά Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα – Corporate Superbrand στα πλαίσια του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται στη χώρα μας για 6η φορά!

Η διάκρισή μας ως Superbrand Greece στην κατηγορία «Construction-Real Estate Development», έγινε ανάμεσα σε 1.500 εταιρίες μετά από έρευνα κοινής γνώμης Καταναλωτών της εταιρίας Marc και αξιολόγηση από διακεκριμένη Κριτική Επιτροπή.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων Superbrands Greece 2018-2019, πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου 2019 στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής και ήταν μια λαμπερή γιορτή αφιερωμένη στο «επιχειρείν».

Στην κατηγορία «Construction-Real Estate Development» βραβεύτηκαν επίσης οι εταιρίες Lamda Development, Terna, Grivalia Properties, NBG Pangea, Dimand και Reds.

Όλοι εμείς στην Ideales αισθανόμαστε εξαιρετικά δικαιωμένοι και υπερήφανοι,
που η αναγνωρισιμότητα, η ποιότητα, η αξιοπιστία και η μακρόχρονη συνέπειά
μας επιβραβεύονται περίτρανα. 
SUPERBRANDS_GREECE_AWARD_SEAL_2018-2019
Ο Κωνσταντίνος Σταυρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, σημείωσε :
«Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά στον δρόμο που χάραξε ο μέντορας και πατέρας μου Στέλιος Σταυρίδης.  Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους Πελάτες μας ασυναγώνιστες λύσεις όπως κάνουμε 30 χρόνια τώρα, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε την έμπρακτη επιβράβευσή τους για την μακρόχρονη αξία και συνέπεια, την εταιρική υπευθυνότητα και τη δέσμευσή μας σε μοντέρνα υλικά και εξελιγμένες υπηρεσίες που στοχεύουν πρωταρχικά στην υπέρβαση των προσδοκιών του κάθε Πελάτη μας».