Η Ideales Υπερήφανη Υποστηρικτής του Delphi Economic Forum IV

Φεβρουάριος '19
Στο πλαίσιο της χορηγικής υποστήριξης εκδηλώσεων υψηλού κύρους με διεθνή απήχηση, ο Όμιλος Ideales συμμετέχει ως υποστηρικτής στο επερχόμενο Delphi Economic Forum IV 2019, μια παγκοσμίου φήμης συνδιάσκεψη που διοργανώνεται στη χώρα μας από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2019.

Η ετήσια διεθνής συνδιάσκεψη τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.  Διοργανώνεται - στα πρότυπα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός- για 4η χρονιά από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία «Οικονομικό Φόρουμ Δελφών», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών.

Την έναρξη των εργασιών του Forum θα κηρύξει ο Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ περίπου 620 διακεκριμένοι ομιλητές και σχεδόν 2.000 συμμετέχοντες θα παραστούν στο  φετινό Delphi Economic Forum IV. Αρχηγοί κρατών, Πρωθυπουργοί, Επίτροποι της ΕΕ, κεντρικοί τραπεζίτες απ’ όλο τον κόσμο και εξέχουσες προσωπικότητες παγκόσμιου κύρους και επιρροής από τον πολιτικό, οικονομικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, θα συγκεντρωθούν στην ιστορική πόλη των Δελφών.

Το  κύριο θέμα του φετινού Delphi Economic Forum IV είναι: «Η πρόκληση της ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς», ενώ η ατζέντα της συνδιάσκεψης περιλαμβάνει περισσότερα από 80 επίκαιρα θέματα ελληνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με στόχο τον εντοπισμό των κύριων παγκόσμιων τάσεων, την εκτίμηση των συνεπειών τους και την επανεξέταση των συνακόλουθων προκλήσεων και των επιλογών πολιτικής που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων της ευρύτερης Μεσογείου. 

Η χορηγική υποστήριξη του Delphi Economic Forum IV, αποτελεί άλλη μία ουσιαστική μας πρωτοβουλία να προβάλλουμε και να προωθήσουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά, αλλά επίσης να αλληλεπιδράσουμε και να συμπορευτούμε με τους πρωτοπόρους για την προώθηση της αλλαγής και της προόδου.