Η Ideales Διακρίνεται με το Βραβείο «Most Innovative Product»

Φεβρουάριος '19
 Η Ideales Διακρίνεται με το Βραβείο «Most Innovative Product»
Η Ideales κατέκτησε το βραβείο Most Innovative Product στα πλαίσια του θεσμού των Βραβείων Franchise 2019!

Το συγκεκριμένο βραβείο «Πιο Καινοτόμο Προϊόν» μας απονεμήθηκε επειδή η Piscines Ideales | the eco pool® είναι από τα πλέον καινοτόμα προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό, την τεχνολογία, τον τρόπο κατασκευής και παράδοσης, καθώς και την καθολική εξυπηρέτηση που συνοδεύει κάθε πισίνα μας !!

Ο θεσμός των Franchise Awards διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Franchise Business, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και η λαμπρή τελετή απονομής έγινε στις 30 Ιανουαρίου στο Palmier Bistro στο Κεφαλάρι.

Είναι η 5η φορά που διακρινόμαστε από το θεσμό των Franchise Awards, έχοντας ήδη κατακτήσει δύο φορές το βραβείο Best Franchise WorkPlace (2010 & 2014), μία φορά το βραβείο Best Franchise Leader (2012) και μία φορά το βραβείο Eco Friendly Franchise (2018).

Η κατάκτηση του βραβείου Most Innovative Product δίνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και διαρκούς εξέλιξης και δικαιώνει για άλλη μια φορά τις επιλογές της Ideales, που αναδεικνύουν τη δέσμευση μας να προσφέρουμε στους Πελάτες μας αξιόπιστα, καινοτόμα, διαχρονικά και οικολογικά προϊόντα που χαρίζουν υγεία και απόλαυση!