Χρυσή Διάκριση Υπεροχής για την Ideales

Φεβρουάριος '16
vraveysi_hot_tub_dealer_2015Η Ideales διακρίθηκε και πάλι με το Χρυσό Βραβείο Dealer 2015 για την άριστη εξυπηρέτηση
των Πελατών μας, το εξαιρετικό μάρκετινγκ και τις αυξημένες πωλήσεις στις μονάδες Υδροθεραπείας Ideales Spa. Αυτή η πανευρωπαϊκή διάκριση μας απονεμήθηκε στη Βουδαπέστη, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού συνεδρίου 2016 της Καναδικής Hydropool - της μεγαλύτερης βιομηχανίας Spa του κόσμου.

Τα προηγμένης τεχνολογίας Ideales Spa είναι μονάδες Υδροθεραπείες (hot tubs), που απευθύνονται τόσο στις ξενοδοχειακές μονάδες που γνωρίζουν πώς να υπερέχουν από τους ανταγωνιστές τους, όσο και
σ’ εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν την
υπέρτατη ευεξία και υγεία στο χώρο τους.

Η αξιοπιστία και τα προϊόντα ασυναγώνιστης αξίας, διατηρούν την Ideales μακράν στην πρώτη θέση στο χώρο της πισίνας και του spa στην Ελλάδα. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που η Ideales είναι η μόνη εταιρία η μόνη εταιρία πισίνας & spa παγκοσμίως με τόσες πολλές πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις, οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι εταιρίες που ειλικρινά σέβονται τους καταναλωτές και έχουν μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των Πελατών τους, εξακολουθούν - ανεξαρτήτως συνθηκών - να κάνουν σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη.

Επισκεφθείτε σήμερα ένα πρότυπο κατάστημα Ideales και κάντε την απόλαυση τρόπο ζωής!