Συμμετοχή της Ideales στην 2η Διεθνή Έκθεση Πισίνα-Spa-Κήπος

Φεβρουάριος '13
2η Διεθνής Έκθεση Pool About Salon Η 2η Διεθνής Έκθεση Pool About Salon διεξάγεται 1-3 Mαρτίου στην ολυμπιακή εγκατάσταση TAE KWON DO στο Φάληρο.

Η Ideales, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας (Piscines Ideales) και spa (Ideales Spa), είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες, φίλους και Πελάτες της σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 112 τ.μ. που θα δεσπόζει στο χώρο.  Προβλέπουμε ότι θα κλέψει την παράσταση ακόμα μια φορά, όπως γίνεται πάντα στις εκθέσεις που συμμετέχει.

Παρά τη δύσκολη συγκυρία, η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος ιδιωτών που επιθυμούν να επενδύσουν σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, ώστε να ξεπεράσουν τα άγχος που δημιουργεί η οικονομική κρίση.  Ακόμα, οι επαγγελματίες του τουρισμού είναι βέβαιο ότι θα εκδηλώσουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η επένδυση στην ποιότητα των εγκαταστάσεων τους είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα.

Η Ideales περιμένει να καλωσορίσει όλους τους εραστές της υδάτινης απόλαυσης, με λύσεις που κάνουν το «ευ ζην» πραγματικότητα για εσάς και τους αγαπημένους σας!