Η Ideales στην Piscine Global

Δεκέμβριος '16
Στην Ideales φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε παρόντες στο κέντρο των εξελίξεων, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από την έκθεση Piscine Global Europe.

Φέτος η μεγαλύτερη έκθεση πισίνας παγκοσμίως διεξήχθη από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου στη Λυών. Με πάνω από 1.000 διεθνή brands, η έκθεση προσέφερε μια πανοραμική εικόνα του κλάδου, ενώ παράλληλα λανσαρίστηκαν και επιδείχθηκαν πάνω από 100 νέα προϊόντα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ideales Κωνσταντίνος Σταυρίδης σχολίασε:  “Στόχος μας στην Ideales είναι να προσφέρουμε σε κάθε Πελάτη μας αξιόπιστα προϊόντα αιχμής που να έχουν μεγάλη διάρκεια στον χρόνο, γι’ αυτό και διαρκώς ενημερωνόμαστε, εκπαιδευόμαστε και καινοτομούμε ώστε οι Πελάτες μας να απολαμβάνουν μόνο το καλύτερο.”

Με τη φετινή επίσκεψη στην Piscine Global, επτά συνάδελφοι μας είχαν την ευκαιρία για απευθείας επαφή με την παγκόσμια αγορά, ενημέρωση για νέα προϊόντα και καινοτομίες, εκπαίδευση μέσω πολλών on-site σεμιναρίων, καθώς και για συναντήσεις με τους αρτιότερους επαγγελματίες του κλάδου για σύναψη νέων συνεργασιών και περαιτέρω παγκόσμια δικτύωση.