Η Ideales Κατέκτησε το Βραβείο «Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία»

Απρίλιος '19
ΒΡΑΒΕΙΟ_ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ_ΠΡΟΪΟΝ_SALES_EXCELLENCE_AWARDS_2019Η Ideales κατέκτησε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία» των Sales Excellence Awards 2019!

Η συγκεκριμένη διάκριση αφορά επιτυχημένη εισαγώγη και προώθηση των καινοτόμων Ideales PanelsΤΜ που σημείωσαν ταυτόχρονα αξιόλογα νούμερα πωλήσεων. Επιπλέον, με αυτή τη διάκριση τα Ideales PanelsΤΜ  αναγνωρίζονται ως τα πιο καινοτόμα, αντισεισμικά, ενεργά και οικολογικά καλούπια πισίνας της παγκόσμιας αγοράς.

Η Piscines Ideales | the eco pool® πιστοποιείται για ακόμα μια φορά ως ένα από τα πλέον καινοτόμα προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό, την τεχνολογία, τον τρόπο κατασκευής και παράδοσης, καθώς και την καθολική εξυπηρέτηση που τη συνοδεύει.

Η Ideales διακρίνεται για 3η φορά στα Sales Excellence Awards έχοντας ήδη κατακτήσει βραβείο στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών» (2014) και στην κατηγορία «Καινοτόμο Κατάστημα» (2015).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ideales κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, δήλωσε: "Με στόχο την προστασία κάθε Πελάτη μας και την απόλυτη ικανοποίησή του από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε αξία για τους Πελάτες μας και να προχωράμε με σταθερά βήματα προς ένα ευοίωνο μέλλον, ένα ideales μέλλον!"

Τα Sales Excellence Awards 2019 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης Πελατών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και διοργανώθηκαν για 7η χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications. Οι αξιολογήσεις διενεργήθηκαν από ανεξάρτητη επιτροπή επαγγελματιών του χώρου, εκπροσώπων του ΙΠΕ και ακαδημαϊκών/καθηγητών πανεπιστημίου με πολυετή επαγγελματική/ερευνητική εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.