Διάκριση Καινοτόμου Καταστήματος για την Ideales

Απρίλιος '15
APONOMI_SALES_EXCELLENCE_AWARDS
 
Οι διακρίσεις για τoν Όμιλο Ideales συνεχίζουν να έρχονται.  Αυτή τη φορά, η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρία στον κλάδο της πισίνας και των σπα με εκτενέστατο Δίκτυο Εξυπηρέτησης Πελατών, απέσπασε Bronze Award στην κατηγορία «Καινοτόμο Κατάστημα», στα Sales Excellence Awards 2015.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Κωνσταντίνος Σταυρίδης, κατά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο πρότυπο κατάστημα μας Ideales στην Βουλιαγμένης 52, κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ασύγκριτη εμπειρία μιας Piscines Ideales - the eco pool® ή/και ενός μοντέλου υδροθεραπείας Ideales Spa με τη μοναδική υπηρεσία Test Dive®.  Ταυτόχρονα μπορεί να εξερευνήσει όλη την γκάμα των αξεσουάρ και αναλώσιμων της Ideales.

Το συγκεκριμένο βραβείο κάνει όλους στην Ideales εξαιρετικά υπερήφανους, γιατί επιβραβεύει την  πελατοκεντρική μας φιλοσοφία καθώς και την προσήλωση μας στη δημιουργία καινοτόμων καταστημάτων που μεταμορφώνονται σε χώρους παροχής εμπειριών, για να προσφέρουν ολοκληρωμένες και καινοτόμες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας.  Οι πρακτικές και οι υπηρεσίες μας στοχεύουν πρωταρχικά στην υπέρβαση των προσδοκιών των Πελατών μας, προσφέροντας τους την μοναδική «ideales εμπειρία».
KATASTIMA_IDEALES_VOULAS

Τα Sales Excellence Awards 2015 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις 
βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης Πελατών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και διοργανώθηκαν για 3η χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος σε συνεργασία με την Boussias Communications.  Οι αξιολογήσεις διενεργήθηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, διακεκριμένων ακαδημαϊκών
και μελών του Δ.Σ. του Ι.Π.Ε.

* Η Ideales ήταν η μόνη εταιρεία που βραβεύτηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία.