Αέρας Ανανέωσης στο Κατάστημα Ideales Βούλας

Απρίλιος '14
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ_ΒΟΥΛΑΣ_ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤο εκ βάθρων ανακαινισμένο κατάστημα Ideales στην οδό Βουλιαγμένης 52, είναι το νέο στολίδι της Βούλας.

Ο μοντέρνας αισθητικής χώρος 150 m2, ανακατασκευάστηκε αποκλειστικά για να στεγάσει τις κορυφαίες προτάσεις Ideales και εξοπλίστηκε με ένα ειδικά διαμορφωμένο Ideales Spa Showroom που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Επιπλέον, αναδείχθηκε η διαμόρφωση του περιβάλλοντα εξωτερικού χώρου που μεταμορφώθηκε σε μια καταπράσινη όαση με ξύλινα decks, με κορύφωση την κατασκευή μιας ολοκαίνουργιας εκθεσιακής Piscines Ideales the eco pool®, αλλά και ενός ακόμα Ideales Spa.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ_ΒΟΥΛΑΣ_ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΕκεί μπορεί κανείς να γευθεί από πρώτο χέρι τα ευεργετικά οφέλη της Υδροθεραπείας, κλείνοντας απλώς ένα ραντεβού για το δικό του Test Dive® στο 210 96 50 835 !

Η Ideales εξακολουθεί να αναπτύσσεται δυναμικά, απογειώνοντας την απόλαυση και την ευεξία των φανατικών οπαδών της Ideales εμπειρίας και είναι πανέτοιμη να τους καλωσορίσει στο νέο κατάστημα της Βούλας, προσφέροντας αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες και λύσεις για κάθε τους ανάγκη.