Αμεση και Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελάτη

ideales-customer-care.pngΗ αποστολή μας στο Customer Care είναι να είστε πάντα απόλυτα ευχαριστημένοι με εμάς.  Σας εξυπηρετούμε αποτελεσματικά και προς όφελος σας με πανελλαδική ανταπόκριση εντός 48 ωρών.

Στην Ideales έχετε δίπλα σας τον Άνθρωπο σας με μεγάλη γνώση για την πισίνα και το Spa, τη χρήση τους και με πολλές ιδέες για εξοικονόμηση και ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Με συνεχή εκπαίδευση εντός και εκτός Ελλάδος και πρωτοποριακά συστήματα, είμαστε στη διάθεση σας για να σας βρίσκουμε την καλύτερη λύση για τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

Εκτός των άλλων, οι Άνθρωποι του Customer Care της Ideales φροντίζουν να προλαβαίνουν τις ανάγκες σας.  Γι’ αυτό επικοινωνούμε μαζί σας σε τακτική βάση, πραγματοποιούμε τεχνικούς έλεγχους της Piscines Ideales, του Ideales Spa ή των συμπληρωματικών προϊόντων σας, ενημερώνουμε για τρόπους συντήρησης που σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, καλύπτουμε έγκαιρα ελλείψεις και λύνουμε κάθε σας απορία.

Η προστασία κάθε Πελάτη μας και η απόλυτη ικανοποίηση σας από τα προϊόντα μας και τη μεταξύ μας συνεργασία, είναι μοναδικοί μας στόχοι.

Customer Care … cause we care | 210 61 48 430