Θέρμανση Πισίνας Tropical 365 Be IDEALES | Για ζεστό νερό πισίνας!

Θέρμανση Πισίνας Tropical 365 Be IdealesΕσείς που θέλετε περισσότερους Επισκέπτες στο ξενοδοχείο ή στη βίλλα σας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, τώρα μπορείτε να θερμάνετε το νερό των πισίνων σας εύκολα και πρωτίστως πολύ οικονομικά.
Εσείς που αγαπάτε την κολύμβηση και τις ευεργετικές της επιδράσεις, δεν χρειάζεται να περιμένετε το καλοκαίρι για να χαρείτε την πισίνα σας.
Τα νέα εξελιγμένα συστήματα θέρμανσης της Ideales επιμηκύνουν τη χρήση κάθε πισίνας για όλο το χρόνο.

Οι νέες αντλίες θερμότητας Πισίνας Tropical 365 – Be IDEALES, υπερέχουν κατά πολύ από τα συναφή προϊόντα της
αγοράς: 

Tropical 365_logoΕίναι φιλικές προς το περιβάλλον, αποδίδουν εξαιρετικά, ξοδεύουν ελάχιστα, λειτουργούν σχεδόν αθόρυβα και ομαλά για πάρα πολλά χρόνια ακόμα και σε σκληρά υφάλμυρα νερά και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και αν το επιθυμείτε προσφέρουν ακόμα και ψύξη του νερού της πισίνας.
Τοποθετούνται πανεύκολα, γρήγορα και έχουν μηδενικό κόστος συντήρησης.

Με την εγκατάσταση ενός συστήματος θέρμανσης σε νέα ή σε υφιστάμενη πισίνα οποιασδήποτε τεχνολογίας, τριπλασιάζετε την αξία της επένδυσης σας, εκμεταλλευόμενοι τη χρήση της πισίνας σας όχι μόνο για 2-4 μήνες, αλλά ολόκληρο το χρόνο.  

Επιλέξτε ένα από τα προηγμένα συστήματα θέρμανσης πισίνας της Ideales (αντλίες θερμότητας Tropical 365 – Be IDEALES, εναλλάκτες νερού πισίνας ή ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης) και κάντε την πισίνα σας πόλο έλξης για την οικογένεια και τους φίλους σας όλο το χρόνο.  

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο μας προσωπικό στο 210-6148430 ή στο info@Ideales.gr, προκειμένου να μελετήσουμε το χώρο και τις ανάγκες σας, ώστε να σας παρουσιάσουμε την καταλληλότερη λύση για εσάς.

Για ζεστό νερό πισίνας 365 μέρες το χρόνο, η λύση είναι Tropical 365 -  Be IDEALES!