Διακοπές στην Κεφαλονιά


Το Ideales Resort, μέλος του Ομίλου Ideales, αποτελείται από 12 πολυτελείς βίλλες στην πανέμορφη Κεφαλονιά και ολοκληρώθηκε το 2009.

Αποστολή του Ideales Resort είναι να υπερβαίνει τις απαιτήσεις κάθε Επισκέπτη για απολαυστικές διακοπές, προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και πολυτέλεια, σε ένα εξαιρετικά ήρεμο και φίνο περιβάλλον.

Η αρχιτεκτονική των σπιτιών και των γύρω χώρων, συνδυάζει τα σύγχρονα υλικά με τα παραδοσιακά στοιχεία της Κεφαλονιάς, εξασφαλίζοντας συγχρόνως εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, άψογη αισθητική και τεράστια άνεση χώρου, που ανταποκρίνονται σε πολύ υψηλές απαιτήσεις. Επιπλέον, ο νότιος προσανατολισμός των σπιτιών, επιτρέπει να ζήσετε τόσο τη μαγεία της ανατολής του ηλίου, όσο και τη γαλήνη μιας υπέροχης και ρομαντικής δύσης.

Ταυτόχρονα, η δέσμευσή του στη βιώσιμη ανάπτυξη και οι Πράσινες Πρακτικές του έχουν αναγνωριστεί και βραβευθεί επανειλημμένα από σημαντικούς φορείς του τουρισμού τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το καταπράσινο Resort στο Ideales Blog.

Αφήστε τα άπειρα αστέρια του ουρανού να σας ταξιδέψουν, ή χαρείτε τη φεγγαράδα που θα σας κρατήσει συντροφιά μέχρι το ξημέρωμα. Το Ideales Resort σας εγγυάται ότι οι διακοπές σας στην Κεφαλονιά, την «Ωραία του Ιονίου», θα γίνουν μια αξέχαστη εμπειρία κι ένα ραντεβού που θα ανανεώνετε συχνά.

Εξερευνείστε τώρα το www.IdealesResort.gr και σχεδιάστε την απόδραση σας στο όνειρο.