Συνήθεις ερωτήσεις | Πισίνα

Τι μου προσφέρει ένα κάλυμμα πισίνας ;


Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να αποκτήσετε ένα κάλυμμα πισίνας Ideales Covers®.  Ο προφανής λόγος είναι ότι τα καλύμματα πισίνας προστατεύουν την πισίνα σας από φύλλα, βρωμιές, χώματα κ.ο.κ., επομένως σας διευκολύνουν στον καθαρισμό και στη συντήρηση της πισίνας σας.  Επίσης, είναι πολύ χρήσιμα για την προστασία της πισίνας όταν μένει αχρησιμοποίητη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή στις περιπτώσεις που πρέπει να αποτρέψετε την πρόσβαση σε αναρμόδια άτομα ή μικρά παιδιά και κατοικίδια.  Ταυτόχρονα, τα καλύμματα πισίνας βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού επιμηκύνοντας το χρόνο κολύμβησης και επομένως την απόλαυση στην πισίνα σας.
Αν η βασική σας μέριμνα είναι η ασφάλεια στην πισίνα, υπάρχουν καλύμματα ασφαλείας πισίνας (Infinity, Bieri) που θα σας κάνουν να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια.
Τέλος, τα καλύμματα πισίνας Ideales Covers® της Ideales μειώνουν σημαντικά τους λογαριασμούς νερού, ρεύματος και προϊόντων απολύμανσης.
Σημειώστε ότι κάθε τύπος καλύμματος προσφέρει κάποια ή και όλα από τα παραπάνω οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα για τα καλύμματα πισίνας Ideales Covers® της Ideales στη διεύθυνση Καλύμματα Πισίνων | Ideales Covers®